1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 21 yaşındaki Elshafıy ölü olarak bulundu
21 yaşındaki Elshafıy ölü olarak bulundu

21 yaşındaki Elshafıy ölü olarak bulundu

Gönyeli’de sakin 21 yaşındaki Saifeldin K. Mohamed ELSHAFIY evinde ölü olarak bulundu. 21 yaşındaki gencin ölümü ile ilgili polisin ‘uyuşturucu’ şüphesi üzerine durduğu öğrenildi…

A+A-

Devrim DEMİR

Gönyeli’de sakin 21 yaşındaki Saifeldin K. Mohamed ELSHAFIY dün evinde ölü olarak bulundu.

Polis, dün saat 12:00 sıralarında, Gönyeli’de sakin Saifeldin K. Mohamed’in kalmakta olduğu ikametgah içerisinde ölü olarak bulunduğunu, kesin ölüm sebebi yapılacak otopsisinin ardından belli olacağını açıkladı.

Gönyeli’de kaldığı evde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Saifeldin K. Mohamed Elshafıy’in ölümüne ilişkin polis soruşturma başlattı.

Dün öğle saatlerinde arkadaşı tarafından bulunan Elshafıy’in öldüğü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tespit edildi.

 

Darp ve cebir izi yok…

Yapılan ilk incelemelerde Saifeldin K. Mohamed Elshafıy’in üzerinde darp ve cebir izine rastlanmadı.

Polis Genel Müdürlüğüne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri Elshafıy’in evinde ve park halindeki aracında uzun süre inceleme yaptı.

 

Ülkede öğrenciydi… Bugün otopsi yapılacak…

Elshafıy’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

YENİDÜZEN’in edindiği bilgide, 21 yaşındaki gencin ölümü ile ilgili polis ‘uyuşturucu’ şüphesi üzerine yoğunlaşırken, gencin evinde ve aracında çok sayıda emare toplandı.

Ülkede öğrenci olduğu öğrenilen Saifeldin K. Mohamed Elshafıy’in kesin ölüm nedeni bugün gerçekleşecek otopsi sonrası belirlenecek.

Polis, apartman sakinlerinden ve Elshafıy’in arkadaşlarından ifade aldı.

 

Soruşturma sürüyor…

Polisin ‘ani ölümle’ ilgili soruşturması devam ederken, Polis basın Subaylığı Elshafıy’in ölümünü şöyle açıkladı:

“Gönyeli’de sakin 21 yaşındaki Saifeldin K. Mohamed ELSHAFIY kalmakta olduğu evi içerisinde ölü olarak bulundu. Polis, bugün saat 12.00 sıralarında, Gönyeli’de sakin Saifeldin K. Mohamed’in kalmakta olduğu ikametgâh içerisinde ölü olarak bulunduğunu, kesin ölüm sebebi yapılacak otopsisinin ardından belli olacak.”

Bu haber toplam 3579 defa okunmuştur
İlgili Haberler