1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. ÖNKAYA’YA TÜRKİYE’DEN DAVET
ÖNKAYA’YA TÜRKİYE’DEN DAVET

ÖNKAYA’YA TÜRKİYE’DEN DAVET

Doğu Akdeniz Üniversitesi gerek akademik gerekse spor alanlarında elde etmiş olduğu başarılarla isminden söz ettirmeye devam ediyor

A+A-

 

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi gerek akademik gerekse spor alanlarında elde etmiş olduğu başarılarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) ve DAÜ Tenis Kulübü 10 yaş sporcusu Melin Önkaya Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye 10 yaş Master Tenis Turnuvasına davet  edildi.

Türkiye genelinde düzenlenen tenis turnuvalarında başarı oranlarına göre en başarılı 30 sporcunun davet edildiği turnuvaya KKTC genelinden sadece DAÜ sporcusu Melin Önkaya davet edildi. DAÜ-SEM antrönerleri Mustafa Ülker ve Çağlar İzkan tarafından yoğun bir hazırlık döneminden geçen Önkaya KKTC tenisinin yükselen yıldızlarından biri haline geldi.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşiçi DAÜ-SEM olarak turnuvaya katılmalarına destek verdiklerini belirterek Melin’in turnuvada başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi. Ekşici, bu tarz turnuvaların yeni işbirlikler, gelişmeler, dışa açılım ve yeni dostluklar kurulması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur