1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. YÜZÜKLERİ KUZEYDE SATMIŞLAR
YÜZÜKLERİ KUZEYDE SATMIŞLAR

YÜZÜKLERİ KUZEYDE SATMIŞLAR

Polis, Baf’taki bir mücevher dükkanından 20.000 Euro’luk 50 yüzüğü çaldığı şüphelenilen bir kadın ve bir erkeği dün tutukladı.

A+A-

Polis, Baf’taki bir mücevher dükkanından 20.000 Euro’luk 50 yüzüğü çaldığı şüphelenilen bir kadın ve bir erkeği dün tutukladı. İkisi de Rumen olan zanlılar (Romanyalı), Baf polis istasyonunda sorgulanıyor. Güvenlik kameralarındaki görüntüye göre kadın satıcıya bazı sorular sorup oyalarken adam da tezgahtan aldığı yüzükleri tişörtünün altına saklamıştı. Dükkân sahibi yüzüklerin kaybolduğunu birkaç saat sonra fark etti ve polise bilgi vermişti. 

YÜZÜKLERİ KUZEYDE SATMIŞLAR

Rumen uyruklu  çiftin, Baf’taki bir kuyumcudan geçen Cuma günü çaldıkları, değeri yaklaşık 20 bin Euro olan 50 yüzüğü, Kıbrıs’ın kuzeyindeki bir kuyumcuya sattıklarını iddia ettikleri bildirildi.

Politis gazetesi, soygunu fark eden kuyumcu sahibinin polise haber verdiğini; kamera kayıtlarını inceleyen polisin, soyguncuları vatandaşların da yardımıyla kısa süre sonra yakaladığını ve şahısların polise verdikleri ifadede, yüzükleri Kıbrıs’ın kuzeyindeki bir kuyumcuya sattıklarını iddia ettiklerini yazdı.

Gazete, çiftin bugün, Baf Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 2355 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler