1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Yüzücüler sertifikalarını aldı
Yüzücüler sertifikalarını aldı

Yüzücüler sertifikalarını aldı

Yüzücüler sertifikalarını aldı

A+A-

Karabetça Spor Kulübü’nün yaz boyunca gerçekleştirdiği yüzme kursları tamamlandı. Karabetça Spor Kulübü Havuzu’nda 14 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen Sertifika Töreni’nde bir dönem boyunca yüzme eğitimi alan küçük yüzücüler sertifikalarını aldılar. Törene yüzücülerin aileleri de ilgi gösterirken, büyük bir katılım eşliğinde yapıldı.

Karabetça: “Dört stilde kurs verildi”

Karabetça Spor Kulübü Başkanı Mert Karabetça yaptığı konuşmasında kursa katılan yaş gruplarının 1 buçuk yaşından başlayıp, çocuklar ve yetişkinlere vermiş olduğu eğitimlerde,  suya adaptasyon, kendi kendine güven sağlama, suda kendini koruma, 4 stilde yüzme kursu verildiğini söyledi.  Mert Karabetça yüzmenin yaşı olmadığını, yaşam boyu sağlık için herkesi yüzmeye çağırdı.

Ödül töreni

Konuşmanın ardından Karabetça Spor Kulübü’nde yaz boyunca eğitim alarak başarılı olan kursiyerlerin 3 ay boyunca aldıkları eğitimleri gösteren projeksiyon gösterimi yapıldı.
Karabetça Spor Kulübü lisanslı sporcularına katkı belgesi ve değerli ödüller takdim edildi. Devamında kursiyerlere sertifikaları ve Alpet ve Fıstık Bilgisayar sponsorluğunda değerli ödüllerinin verilmesinin ardından, kokteylden sonra tören son buldu.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 125. Sayısı

Adres Kıbrıs 125. Sayısı