1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yüz yüze çarpıştılar, 1 ölü, 6 yaralı
Yüz yüze çarpıştılar, 1 ölü, 6 yaralı

Yüz yüze çarpıştılar, 1 ölü, 6 yaralı

Girne Güzelyurt anayolu üzerinde Kalkanlı girişinde bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 51 yaşındaki Metin Atalay hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

A+A-

Girne Güzelyurt anayolu üzerinde Kalkanlı girişinde bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 51 yaşındaki Metin Atalay hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada kaza saat 00:20 sıralarında, Girne-Güzelyurt Anayolu 37–38 kilometrelerinde Kalkanlı girişinde meydana geldi. Kazada EP 365 plakalı salon aracı ile kuzey istikametine doğru seyreden Güzelyurt’ta sakin Kemal Tekeş (E-52) gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiğinde mümkün mertebe yolun solunu tutmayarak viraj üzerinde sağ tarafa geçti. O sırada karşı yönden gelip güney istikametine doğru seyreden Güzelyurt’ta sakin Salih Karapaşa (E-50) yönetimindeki ZPD 049 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu yüz yüze çarpıştılar.  Kaza sonucu EP 365 plakalı araç sürücüsü Kemal Tekeş, aynı araçta yolcu olarak bulunan Güzelyurt’ta sakin Samet Çakır (E-26), ZPD 049 plakalı araç sürücüsü Salih Karapaşa, ayni araçta yolcu olarak bulunan Güzelyurt’ta sakin Gökmen Kan (E-41), Güzelyurt’ta sakin Mehmet Yüksel Gelmen (E-50) , Güzelyurt’ta sakin Ali Kaba (E-41) ağır yaralanarak kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındılar. EP 365 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 51 yaşındaki Güzelyurt’ta sakin Metin Atalay ise   kaza yerinde yaşamını yitirdi. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

YARALILARIN DURUMU

Öte yandan yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili YENİDÜZEN'e bilgi veren Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı, 50 yaşındaki Mehmet Yüksel Gelmen'in diğer yaralılara göre durumunun biraz daha ağır olduğunu söyledi. Dizdarlı, Kalp Damar Cerrahisi'nde tedavi gören Mehmet Yüksel Gelmen'in  göğüs kemiklerinde kırılma ve akciğerinde yaralanma meydana geldiğini belirterek, kırıkların tedavisi ve embole riskine karşın tedbirler alınmaya çalışıldığını aktardı.  

Dizdarlı, diğer yaralılar Kemal Tekeş, Salih Karapaşa, Gökmen Kan ve Ali Kaba'nın ise Ortopedi Servisi'nde tedavi atlına alındığını belirterek, yaralıların kol ve bacak kısımlarının muhtelif yerlerinde kırıklar meydana geldiğini açıkladı. Dizdarlı, hastaların vücudunda kırıklar meydana geldiğinde her zaman embole atma riski olabileceği için yaralıların sıkı takip altında olduğunu, durumlarının iyi olduğunu ifade etti. 

Bu arada 26 yaşındaki Samet Çakır'ın da vücudunda berelenmeler meydana geldiği, acil serviste tedavi edildiği öğrenildi

Kazada hayatını kaybeden Metin Atalay'ın ise otopsisinin yarın yapılacağı öğrenildi. 

Bu haber toplam 5653 defa okunmuştur
İlgili Haberler