1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Yeni süreç umut vaat ediyor'
Yeni süreç umut vaat ediyor

'Yeni süreç umut vaat ediyor'

CTP-BG Eğitim Sekreterliği’nden eğitim çalışması ve ‘Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ve Kıbrıs’ın geleceği’ paneli

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler, Eğitim Sekreterliği, ilçe meclislerinin katılımı ile Acapulco Otel’de eğitim çalışması gerçekleştirdi.
Toplantıya onur konuğu olarak 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, bazı bakanlar ve milletvekilleri de katıldı.
Eğitim Sekreteri Emel Kişi’nin konuşmasıyla başlayan çalışma, 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.
Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Kıbrıs konusunda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.
Konuşmalarda, Kıbrıs konusunda yaşanan yeni sürecin umut vaat ettiğini bu süreçte CTP’nin de üzerine düşeni yapacağı vurgulandı.
Konuşmaların ardından eğitim çalışmasına geçildi. İki oturumda gerçekleşen çalışmanın birinci oturumunda, “Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmeler ve Kıbrıs’ın geleceği” paneli düzenlendi.
Panele konuşmacı olarak, Radikal Gazetesi Dış Haberler Müdürü Fehim Taştekin ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Bölümü Başkanı Ahmet Sözen katıldı. Panelin yöneticiliğini de Eğitim Komitesi üyesi Muhittin Özsağlam yaptı.
İkinci oturumda ise parti içerisine yönelik atölye çalışmaları yapıldı.

Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur
Etiketler :