1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. YDÜ'de mutabakata varıldı
YDÜde mutabakata varıldı

YDÜ'de mutabakata varıldı

YDÜ öğrencileri, okulda yaşanan sıkıntılar nedeni ile gerçekleştirecekleri eylemi askıya aldı.

A+A-

Tanju KONURALP

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) öğrencileri, okulda yaşanan noksanlıklar nedeni ile dün, saat 13.00’de, Eğitim Sarayı önünde gerçekleştirmeyi planladıkları eylemi askıya aldı. Okul yönetiminin öğrenciler ile görüşmesi, taleplerini dinlemesi ve Çarşambaya kadar taleplerin yerine getirileceği açıklamasında bulunması üzerine öğrenciler, bekleme kararı aldıklarını açıkladılar. Öte yandan gazetemize açıklamada bulunan öğrenciler, taleplerinin verilen tarihe kadar yerine getirilmemesi durumunda, Çarşamba günü, saat 13.00’de, daha geniş bir eylem yapacakları bilgisini verdi.

“En büyük sıkıntı servisler”
Yaşadıkları sıkıntılar ile ilgili bilgi veren öğrenciler, en önemli sorunlarının, okulda yeterli servis olmaması olduğunun altını çizdi. Yetersiz servis olması nedeni otobüslerde aşırı doluluk yaşandığını dile getiren öğrenciler, duraklarda ise yığılma olduğunu vurgularken, bu sebeple derslere de geç kalmak durumunda kaldıklarını ifade etti.
 

“Sosyal aktivite yok”
Öte yandan okulda ders dışında, hiçbir sosyal aktivitenin uygulanmadığından şikayet eden öğrenciler, bu konuda da okul yönetiminden talepte bulunduklarını belirtti. Sağlık Fonu adında kendilerinden alınan 120 TL’yi de gündeme taşıyan öğrenciler, bu parayı yatırmalarına rağmen, hiçbir sağlık desteği görmediklerini öne sürdü.

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur
Etiketler :