1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yasak tanımıyorlar!
Yasak tanımıyorlar!

Yasak tanımıyorlar!

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerindeki UBP Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu’nun dışında diğer tüm partilerin reklam panolarına bir kez daha çirkin saldırı düzenlendi. Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’nun yasa dışı propaganda yapıldığı için toplattığı UBP balonla

A+A-

Didem MENTEŞ


Seçime bir gün kala adayların reklam panolarına olan çirkin saldırılar sürüyor. Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde Hidden Garden Düğün Salonu önündeki ve Atatürk Spor Salonu’nun yan tarafında bulunan panolar önceki akşam kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından yine parçalandı. Özellikle yırtılan panolardan en dikkat çekici nokta ise sadece UBP Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu’nun reklam panosuna zarar verilmemesi oldu. DP Başkan adayı Dr. Mustafa Arabacıoğlu, TDP Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ve CTP-BG Başkan adayı Kadri Fellahoğlu’nun reklam panoları tanınmaz hale getirildi.
Öte yandan Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’nun geçtiğimiz gün yasa dışı propaganda yapıldığı için toplattığı UBP balonları önceki gün yine elektrik direklerine ve bazı hız tespit kameraları üzerine asıldı. Ulusal Birlik Partisi (UBP) “biz yasak tanımıyoruz” dercesine Devletin koyduğu yasağı yine kendi partisi tarafından çiğnedi. Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda boydan boya asılan turuncu ve beyaz balonlar dikkat çekerken, UBP kural tanımazlığını bir kez daha gösterdi.

Bu haber toplam 1466 defa okunmuştur