1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. UBP adaylarını tanıttı
UBP adaylarını tanıttı

UBP adaylarını tanıttı

Ulusal Birlik Partisi, Sarayönü’nde Lefkoşa Türk Belediyesi aday tanıtım şöleni düzenledi.

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi, Sarayönü’nde Lefkoşa Türk Belediyesi aday tanıtım şöleni düzenledi.
Şölende konuşan Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin büyüklüğüne vurgu yaparak 1975 yılında kurulan partinin Kuzey Kıbrıs’ın her karış toprağına damgasını vurmuş bir parti olduğunu öne sürdü.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada, Lefkoşalıya söz verdiğini dile getirdi.  Sertoğlu, Lefkoşa’nın değişeceğini öne sürerek, Lefkoşa’nın bir dünya başkenti olacağını iddia etti.
Başbakan İrsen Küçük’de etkinlikte yaptığı konuşmasında, programın tanıtım amaçlı olduğunu belirterek, bunun bir miting programı olmadığını ancak Ulusal Birlik Partililerin coşkusu ile gecenin miting havasında geçtiğini belirtti.
Yeni bir seçim için yola çıktıklarını belirten İrsen Küçük, seçimin Lefkoşa Türk Belediyesi seçimi olduğunu ancak tüm partililerin tek yürek halinde bu seçime destek verdiğini belirtti.
Ulusal Birlik Partisinin dayanışmasını, birbirine bağlılığını ve başarılı olmak için verdiği mücadeleyi ortaya koymakta olduklarını belirten Başbakan İrsen Küçük, ‘bu akşam benimle birlikte huzurunuza gelen bakanlarımız, Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadınlarımız ve gençlerimiz, hepimiz 7 Nisan’daki belediye seçimi için bundan böyle yollardayız ve Ulusal Birlik Partisinin başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz’ dedi. yd

Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur