1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkkan artık Forestli
Türkkan artık Forestli

Türkkan artık Forestli

Cihangir’in ve KTFF Karması’nın kalecisi Türkkan Delideniz dün K.Kaymaklı Başkanı Ali Başman ile kendisini yeşil siyahlı takımın futbolcusu yapan ön protokolu imzaladı.

A+A-

Yenidüzen Spor Servisi
Bu sezon serbest transfer hakkı bulunan futbolculardan olan Cihangir’in ve KTFF Karması’nın kalecisi Türkkan Delideniz dün K.Kaymaklı Başkanı Ali Başman ile kendisini yeşil siyahlı takımın futbolcusu yapan ön protokolu imzaladı. Başkan Ali Başman’ın ofisinde atılan imzalar sonrasında Türkkan yeşil siyahlı formayı giydi.

Ön protokol imzalandı
Türkkan ile Cihangir arasında daha önceden imzalanan bir belge olduğunu ve bu belgede önümüzdeki sezon takımda kalması halinde alacağı ücretin belirtildiği öğrenildi. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan konu ile ilgili araştırma yapan K.Kaymaklı, söz konusu belgenin futbolcunun serbest transfer hakkını kullanmasında herhangi bir sorun olmadığı öğrenilerek Türkkan ile ön protokol imzalandı. Ön protokolda Türkkan serbest transfer hakkını Temmuz ayı itibariyle Küçük Kaymaklı yönünden kullanacağını belirterek imzaladı ve belge Futbol Federasyonu’na verildi.

Türkkan: “Cihangir’e teşekkür ederim”
Atılan imzaların ardından kısa bir açıklama yapan Türkkan, Cihangir Türk Spor Kulübüne teşekkür etti. Türkkan “Cihangir’e herşey için teşekkür ederim. Cihangir’deki süremin artık dolduğuna inandım. K. Kaymaklı büyük bir kulüp. Burada futbol oynayacağım için mutluyum” ifadelerini kullandı.
Ön protokol sonrası açıklamalarda bulunan Ali Başman, 2014 yılı sonunda başkanlık görevini işlerinin yoğunluğu nedeni ile bırakacağını belirtirken, son sezonda hem başarılı hem de bir sonraki döneme temiz, düzgün bir takım bırakmak istediklerini dile getirdi.

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur
Etiketler : ,