1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turkcell’in konuğu Antalya
Turkcell’in konuğu Antalya

Turkcell’in konuğu Antalya

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı son 2 maçını deplasmanda oynadıktan sonra bu hafta kendi evine dönüş yapıyor.

A+A-

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı son 2 maçını deplasmanda oynadıktan sonra bu hafta kendi evine dönüş yapıyor. Temsilcimiz yarın Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Antalya Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak. BRT kanalından naklen yayınlanacak maç saat 11.00’de başlayacak.
Super Ligin bitimine 2 hafta kala 23 Puan ve averaj üstünlüğü ile 5. sırada yer alan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Antalya maçında galip gelirse ilk 4 için önemli bir avantaj elde edecek.  Türkiye Tekerlekli Basketbol Super Ligi’ndeki temsilcimiz bu sezonun son maçını 29 Mayıs’ta Karabük’te Kardemir Karabük Engelli ile oynayacak. İyi bir hazırlık devresi geçiren takım Antalya maçına moralli çıkacak.

Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur
Etiketler :