1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türk Ocağı’nda 9 yolcu
Türk Ocağı’nda 9 yolcu

Türk Ocağı’nda 9 yolcu

K-Pet Birinci Lig’de ilk devrede istediği sonuçları alamayan Türk Ocağı, kadrosunda bulunan oyunculardan bazıları ile de yolları ayırma kararı aldı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de ilk devrede istediği sonuçları alamayan Türk Ocağı, ikinci devre öncesinde transfer bombalarını birer birer patlatırken, kadrosunda bulunan oyunculardan bazıları ile de yolları ayırma kararı aldı. Sarı siyahlı ekip bu bağlamda kadrosunda bulunan 9 futbolcu ile yollarını ayırdı.
İkinci devre öncesi yeniden yapılanma içerisine giren Girne temsilcisi ilk devrede topladığı 13 puanla zirvenin çok uzağında kaldı.  Türk Ocağı, teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına başlarken, takımdan ayrılmak isteyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular ile de yollar ayrılmaya başlandı.
Sarı siyahlı ekip Osman Küçük, Salahi Hoca ve Murat Ormancı’yı Tatlısu’ya verirken, Beyhan’ı da Alsancak Yeşilova’ya verdi. Hasan Yanaroğlu ve Ahmet Karal için Ozanköy’le görüşen Türk Ocağı, takımdan ayrılmak istediklerini bildiren Özcan Saygı, İsmail ve Direnç Tozcu içinse Girne bölgesi takımları ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Etiketler :