1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tüm şube çalışanları ‘suç gelirleri’ konusunda bilgilendirildi
Tüm şube çalışanları ‘suç gelirleri’ konusunda bilgilendirildi

Tüm şube çalışanları ‘suç gelirleri’ konusunda bilgilendirildi

Creditwest Bank çalışanlarına “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi” konulu eğitim verildi

A+A-

Müşterilerine kaliteli ve etkin hizmet vermek için çalışanlarına sürekli eğitim ve gelişim programları düzenleyen Creditwest Bank, son olarak tüm şube çalışanlarına “Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörizmin Finansmanının  Önlenmesi” konulu bir eğitim gerçekleştirdi. İki gün süren eğitimde uzman eğitmenler tarafından dolandırıcılık, sahtekârlık eylemleri ile ilgili gerçek örnekler üzerinden bilgiler verilirken,  kişisel verilerin korunması ve bilgi güvenliği konuları irdelendi.

Creditwest Bank Mevzuat ve Uyum Birimi yöneticisi Murat Yerdelen ve Türkiye’den konusunda uzman eğitmen Uğur İşbilir tarafından Genel Müdürlükte ilgili birimlerden ve şube çalışanlarından oluşan  150 Creditwest’li Acapulco Otel’deki eğitime katıldı.  

Yerdelen: Etkin Mücadele İçin Yasal Düzenleme Şart

Creditwest Bank Mevzuat ve Uyum Birimi yöneticisi Murat Yerdelen suç gelirlerinin aklanması ile mücadele etmenin sosyal bir sorumluluk ve toplumsal bir görev olduğunu belirtirken, uluslararası mücadele gerektiren bu konuda Creditwest Bank’ın çalışanlarına verdiği bu eğitimle katkıda bulunduğunu açıkladı.

Halk arasında bilinen adıyla  “kara para” ile toplumsal mücadelenin bankalar dışında diğer finansal kuruluşların da etkin çabalarla katkı koyması gerektiğini belirten Yerdelen, uzun zamandan beri gündemde olan ‘Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörizm Finansmanının Önlenmesi ve Bileşim Suçları’ ile ilgili tasarılarının yasallaşmasının suç ve suçlularla yerel mücadele için  büyük önem arz ettiğini söyledi. Yerdelen, günümüz dünyasında ekonomik suçların her geçen gün finans sektörü için ciddi bir tehdit oluşturduğunu,  bu spesifik alanda tecrübeli çalışan sayısının arttırılması ile risk faktörünün azaltmayı amaçladıklarını ifade etti.

Çelebi: Müşterilere Daha İyi Hizmet Vermek Ve Sektörde Fark Yaratmak İçin Çalışan Gelişimini Önemsiyoruz

Creditwest Bank İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Zorlu Çelebi, çalışanların uzmanlıkları ile  kariyer planları çerçevesinde sürekli iç ve dış  eğitimler  verdiklerini belirterek,   bankacılık gibi teknoloji ile iç içe olan ve sürekli gelişen bir sektörde, işinde uzman bankacılar yetiştirmek için Creditwest Bank’ın sürekli eğitim politikalasına bundan sonra da devam edeceğini ekledi.

Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur
Etiketler :