
Trafiğe bir can daha!
Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunda bu sabah meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Gönyeli’de bu sabah meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, saat 05:30 sıralarında, FV 290 plakalı salon aracı, Gönyeli Çemberinden Güzelyurt istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde kullanan Ahmed Altayeb Alı İdris (E-21), yol üzerinde sağda bulunan Artesa Binaları önlerine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun sağından çıktı ve orta refüj üzerindeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atıp tavanı üzerinde durdu.
Kazada yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Jumana Osman Hussein Mohammed (K-24), Mohamed Abdalla Elamın Elnour (E-21) ve Yamm Hasaballa Hamid Hasaballa (K-31) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada ağır yaralanan Yamm Hasaballa Hamid Hasaballa yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.
Diğer yaralılar yapılan tedavilerinin ardından Acil Serviste müşahede altına alındı.
Soruşturma devam ediyor.



















