1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tek hedef final
Tek hedef final

Tek hedef final

Futbolda çekilen ‘Pepsi Kıbrıs Kupası’ yarı final kuralarının ardından takımlar hedeflerini açıkladı

A+A-

Hüseyin Kıral
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Ahmed Sami Topcan toplantı salonunda çekilen ‘Pepsi Kıbrıs Kupası’ yarı final kurası sonucu, Gençlik Gücü ile Yenicami, Serdarlı ile Lefke takımları eşleşti.
26-27 Mart, Çarşamba veya Perşembe günü Lefkoşa Atatürk Stadı’nda gece maçı olarak oynatılması düşünülen maçlarda yarı final oynayacak olan takımlar önce final sonra kupa diye açıklama yaptılar.

Okay Perçinci (Yenicami Yönetim Kurulu Üyesi)
Yenicami Yönetim Kurulu Üyesi Okay Perçinci kura çekimi sonrası şu açıklamaları yaptı: “Sezon başından beri yönetim olarak belirlenen hedefe doğru ilerlemekteyiz. Yenicami olarak sezon öncesi aldığımız Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası ve Süper Kupa’nın yanına Pepsi Kıbrıs Kupası’nı ve şampiyonluk kupasını da koyup sezonu dört kupa ile kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yıltaç Mükellef (Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı)
Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef kura çekiminin ardından kupayı kazanmak istediklerini belirtti. Mükellef “Lefke kulübü olarak Kıbrıs kupasında üçüncü kez final oynamak istiyoruz. İlkini, bundan yıllar önce Baf Ülkü Yurdu’nu 4-0 mağlup ederek kupayı kazandığımız 28 Mayıs 1972 yılında, ikinci finalimiz ise 20 Nisan 2011’de olaylı maçta Çetinkaya’ya karşı kaybettiğimiz Kupa finali ve şimdi de yarı finalde Serdarlı’yı mağlup ederek final oynamanın yanı sıra kupayıda müzemize götürmek” diye konuştu.

Özel Pınardan (Serdarlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi)
Serdarlı Yönetim Kurulu Üyesi Özel Pınardan yarı final eşleşmesi sonrası oynadıkları futbolla finale yükselme hedefinde olduklarını söyledi. Pınardan “2013-2014 futbol sezonunun ikinci yarısında takım olarak ortaya koyduğumuz futbol bizlere Pepsi Kıbrıs Kupasında final oynama isteğini de beraberinde getirdi. Camia olarak tek bir noktaya kilitlendik oda kupada final oynamak” diye konuştu.

Ömer Gedik (Gençlik Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi)
Gençlik Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gedik kura çekimin ardından kaybedecek birşeylerinin olmadığını, sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı. Pınardan “Gençlik Gücü olarak bizler takım olarak ligde veya kupada sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Ligde herkes bize küme düştü gözü ile de baksa bizler ligin sonuna kadar sürüdürdüğümüz bu onurlu mücadele sonunda final oynamak hiç de uzak değil” dedi.

Bu haber toplam 1730 defa okunmuştur
Etiketler :