1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Atlı: "Susmamızı istiyorlar ama ölürüz de susmayız"
Atlı: "Susmamızı istiyorlar ama ölürüz de susmayız"

Atlı: "Susmamızı istiyorlar ama ölürüz de susmayız"

Polis önünde kısa bir basın açıklaması yapan Atlı, neden çağrıldığını bilmediğini belirtti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın şikayeti üzerine Polise şikayet edilen TDP Genel Başkan Mine Atlı, polise ifade vermek için Polis Müdürlüğü'ne geldi.

Polis önünde kısa bir basın açıklaması yapan Atlı, neden çağrıldığını bilmediğini belirtti.

Atlı, özetle "Bireylerin kimseye zarar vermemesi durumunda eylem hakkı vardır. İfade özgürlüğü ve eylem haktır, onları bu gerekçe ile tutuklamak Anayasaya aykırıdır. Susmamızı istiyorlar ama ölürüz de susmayız" dedi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından polise şikayet edildiği, Atlı’nın dün telefonla aranarak polis müdürlüğüne çağrıldığı basına yansımıştı.

 


TDP,  ATLI'NIN POLİSE ÇAĞRILDIĞINI DUYURDU

TDP, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın şikayeti üzerine Genel Başkan Mine Atlı’nın bugün saat 14.30'da polise ifade vereceğini duyurdu.

TDP’den yapılan duyuruda, konu ile ilgili basın açıklamasının daha sonra parti binasında yapılacağı da belirtildi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından polise şikayet edildiği, Atlı’nın dün telefonla aranarak polis müdürlüğüne çağrıldığı ancak hangi paylaşımı nedeniyle şikayet edildiğini henüz bilmediği de basına yansıdı.

 

Bu haber toplam 3789 defa okunmuştur