1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Taşeronlar'dan "Hükümete tek kuruş ödemeyiniz" çağrısı
Taşeronlar'dan "Hükümete tek kuruş ödemeyiniz" çağrısı

Taşeronlar'dan "Hükümete tek kuruş ödemeyiniz" çağrısı

“Tüm üyelerimize duyururuz; karnımızı doyurmak önceliğimizdir. Hükümete tek kuruş ödeme yapmayın!”

A+A-

 

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın "sosyal sigorta primlerini ödemeyiniz" çağrısı sonrasında bir tepki de Taşeronlar Birliği'nden geldi.

Taşeronlar Birliği üyelerine "hükümete tek kuruş ödemeyiniz" çağrısı yaptı.

Türkiye'deki hükümet ve TC Lefkoşa Büyükelçiliği'nin desteği ile kurdurulan UBP-DP-YDP Azınlık Ersan Saner Hükümeti, elektrikte yaşanan kaosun ardından bu kez iş dünyasıyla karşı karşıya geldi.

Özellikle pandemi döneminde iş çevrelerinin rahatlatan "sigorta prim desteği"nin devam etmeyeceğinin açıklanması tepki gördü.

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği, üyelerine “Karnımızı doyurmak önceliğimizdir” diyerek, hükümete ödeme yapmama çağrısı yaptı.

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, hükümetin yarattığı çarpık düzen altında daha fazla ezilmeyi kabul etmediklerini kaydederek önceliklerinin evlerine ekmek götürmek ve çalışanlarının maaşlarını ödemek olduğunu ifade etti. Üyelerine çağrıda bulunan Başkan Osman Amca, “Tüm üyelerimize duyururuz; karnımızı doyurmak önceliğimizdir. Hükümete tek kuruş ödeme yapmayın!” diye konuştu.
 

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur
İlgili Haberler