1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Surlariçi’nde hoş bir mekan… Rock&Roll Bar ve Season Open Party
Surlariçi’nde hoş bir mekan… Rock&Roll Bar ve Season Open Party

Surlariçi’nde hoş bir mekan… Rock&Roll Bar ve Season Open Party

Surlariçi’nde hoş bir mekan… Rock&Roll Bar ve Season Open Party

A+A-

Ali Yüksek

Bu kez Lefkoşa’nın Surlariçi Arasta bölgesi kafelerinden biri olan Akgüç Cafe’de, sabah kahvaltısı ile çay ve kahvelerimizi yudumlayıp, motor seslerinin yankılandığı başka bir mekanda eğlencenin zirve yaptığı bir ortamda bulduk kendimizi…
Motorcu bir kulübün işlettiği ve Rock&Roll Bar olarak organize ettiği Season Open Party Motosiklet Festivali 18 Mayıs Pazar günü büyük bir katılımla gerçekleşti.

   Dj Flori Eva’nın müzikleriyle coşkulu anların yaşandığı etkinliğe Güzelyurt, Mağusa, Lefkoşa ve Girne gibi adanın her yanından motorcular katıldı… Çeşitli yarışmaların yapıldığı ve gün boyu süren etkinlik uzun süre bir araya gelemeyen motorcuların hoşça vakit geçirip güzel sohbet etmelerine vesile oldu…

   Bu arada, ben de naçizane yağlıboya tablolarımdan birini mekanın yeni açılışından dolayı Rock &Roll Bar’a armağan edip motosikletle sanatın uyumlu olduğunu gösteren bir çalışmayı, yeni bir mekanda daha sergileme imkanı bulmuş oldum.

   Bizler de akşama doğru, grup olarak daha önce planladığımız bir yere gitmek üzere Surlariçi’nden ayrılıp Lapta üzerinden Kayalar köyüne gitmek üzere yola koyulduk… Lapta yolunda, Türel arkadaşımızın kahve ve tatlı ikramı için kısa bir duraklama yaptığımız molada, balık siparişlerimizi de Kayalar köyündeki Apo’ya vermeyi ihmal etmedik.

   Apo’nun mekanında, bahar havasında ve deniz manzaralı bir ortamda profesyonel bir aşçının elinden çıkmış ızgara balıklarımızı koyu bir sohbet ortamında yeyip tekrar Lapta üzerinden dönüşe geçtik. Tabii bu defa Lapta’daki küçük bir liman barınağında Türel arkadaşımızın eşinin pişirdiği kahveleri hafif rüzgarlı bir ortamda yudumlarken deniz mevsiminde yapacağımız işleri de konuşma fırsatı bulduk. Kimbilir belki de karaları bırakıp denizlere açılmanın zamanı gelmiştir diye espriler yaparak günü noktalamış olduk.

Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle,

Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 160. Sayısı

Adres Kıbrıs 160. Sayısı