1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Surlariçi, Fellahoğlu'nu kucakladı
Surlariçi, Fellahoğlunu kucakladı

Surlariçi, Fellahoğlu'nu kucakladı

Fellahoğlu: “Lefkoşa evim, Lefkoşalı ailem benim”

A+A-


CTP-BG Lefkoşa Türk Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları Sarayönü, Arasta ve Bandabuliya esnafını ziyaret etti. Fellahoğlu ve ekibi Kuğulu Park'tan başlattığı ziyaretinde esnafla sohbet ederek hem sorunlarını dinledi hem de 8 Nisan'dan itibaren belediyeyi nasıl yöneteceğini anlattı.
CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve eşi Sevim Fellahoğlu'na, Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Asım Akansoy, eski Başbakan ve Genel Başkan Ferdi Sabit Soyer, merkez yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, CTP-BG'li 8 belediye başkanı ve çok sayıda partili eşlik etti.

Fellahoğlu: “Lefkoşa evim, Lefkoşalı ailem benim”

Lefkoşa'yı kendi evi olarak gördüğünü anlatan Fellahoğlu, 8 Nisan'da başlayacak olan yeni dönemde fakir olmalarına rağmen Lefkoşa'yı temizleyeceğini ve tarihi Surlariçi’ni Lefkoşa'ya yakışır hale getireceğini ifade etti. Önce belediye çalışanlarına ve Lefkoşalıya güven veren bir yönetim anlayışıyla işbaşı yapacaklarına değinen Fellahoğlu, "Belki 14 ayda evimizi güllük gülistanlık edemeyeceğiz ama normalleşme sürecini başlatacağız. Fakir olacağız ama evimiz temiz olacak sokaklarımızda çöp değil çiçek olacak, salgın hastalık tehdidi olmayacak" dedi.

“Söz gümüşse hizmet altındır”

2006 yılından beri lafla belediyeciliğin yürümediğini en iyi Lefkoşalının bildiğine işaret eden Fellahoğlu, 7 Nisan günü sandıkta Lefkoşalının "artık yeter" diyeceğini belirterek söz gümüşse hizmetin altın olduğunu ifade etti. Lefkoşalının hayatına dokunacak projelerinin hazır olduğuna işaret eden Fellahoğlu, "Lefkoşa benim yuvam, Lefkoşalı da ailemdir. Ben aileme söz verdim mi tutarım" dedi. YD

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur