1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Sıcaklarda hayvanlar için su kabı
Sıcaklarda hayvanlar için su kabı

Sıcaklarda hayvanlar için su kabı

Kuzey Kıbrıs Turkcell bu yıl da gönüllü çalışanlarıyla Lefkoşa’da su ve mama kabı dağıttı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarına dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak için geleneğini sürdürdü.
Son 3 yıldır devam eden proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Turkcell bu yıl da gönüllü çalışanlarıyla Lefkoşa’da su ve mama kabı dağıttı.
Özellikle sokak hayvanları için bu kaplara su konması ile pek çok canlı, önemli bir ihtiyacını karşılıyor, yaşama tutunuyor.

 

kap1.jpg

Esnaf ve duyarlı hayvan severler, su ve mama kaplarının dağıtımı sırasında Turkcell ailesine destek verdi, duyarlılığına teşekkür etti.
“Gösterilen sıcak ilgiye ve sokak hayvanlarına sahip çıkan herkese teşekkür ederiz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri de,  sokak hayvanları için sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti.


kap3.jpg

Neler söylediler?

 

Harun Kaya (Müdür)

kap2.jpg

“Bir senedir Kıbrıs’ta olmama rağmen sokak hayvanları için ilk defa böyle bir sosyal sorumluluk projesi görüyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in örnek girişimi son derece anlamlıdır. Geçtiğimiz günlerde sokakta yaşayan hayvanların susuz kaldıklarına şahit oldum, ancak artık onların da bir su kabı var. Bizim tek yapmamız gereken onların su ihtiyaçlarını karşılamak.”

Eliz Özer (Satış Danışmanı)

“Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sokak hayvanlarına yönelik projesi toplumumuz açısından çok anlamlı ve yararlı olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Artık vatandaşlarımız da sularını sokaklara dökmek yerine sokakta yaşayan hayvan dostlarımız ile paylaşabilirler.”

Özlem Akbıçak (Satış Danışmanı)

“Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Her zaman bu kadar duyarlı olmaları da ayrıca takdir edilesi bir davranış. Dilerim toplumumuzdaki herkes de gereken duyarlılığı gösterir ve hayvan dostlarımıza hep birlikte yardımcı oluruz.”

Perihan Karakaya (Kasiyer)

kap4.jpg

“Su kabımız yoktu, kendi imkânlarımız ile sevimli dostlarımıza yardım etmeye çalışıyorduk. Bu proje sayesinde artık uygun su kaplarımız var. Bu sıcak havalarda onların da bizim kadar suya ihtiyaç duyduklarını unutmamalıyız. Kuzey Kıbrıs Turkcell’e bu duyarlı davranışı için çok teşekkür ederiz. Umarız bu projeleri örnek olur.” 

Mehmet Ali Kalacı (Supervisor)

“Bu evrende tek biz yaşamıyoruz. Dünyamızı, sokakta yaşayan sevimli dostlarımız ile paylaştığımızı unutmamalıyız. Herkesin bu konuda yardım eli uzatması gerekiyor ki onlara yardımcı olabilelim. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bu davranışını çok takdir ettim. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışıyorduk ama bu su kapları işimizi daha da kolaylaştırdı.”

 

Bu haber toplam 6600 defa okunmuştur