1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sertoğlu, Sanayi Odası’ndaydı
Sertoğlu, Sanayi Odası’ndaydı

Sertoğlu, Sanayi Odası’ndaydı

Ulusal Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ile meclis üyesi adayları Ali Çıralı başkanlığındaki Sanayi Odası heyetini ziyaret etti.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ile meclis üyesi adayları Ali Çıralı başkanlığındaki Sanayi Odası heyetini ziyaret etti. Ziyarette adaylara Maliye Bakanı Ersin Tatar’da eşlik etti.Adayları kabulünde konuşan Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı,ziyaretten duyduğu menuniyeti dile getrdi. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde son zamanlarda yaşanan sorunlara değinen Çıralı, sorunlardan en çok Sanayi Bölgesinin etkilendiğinin altını çizdi. Sanayi Bölgesi’nde bulunan yetki karmaşasına da değinen Çıralı, bölgedeki alt yapının Ekonomi ve Enerji Bakanlığına, kanalizasyon temizlik gibi çalışmalarında Belediyeye ait olduğunu belirtti..

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’da, sözlerine Sanayi Bölgesi’ndeki yetki karmaşası sorunu çözülmeli diyerek başladı. Belediye ile devletten kaynaklanan sıkıntıdan bölge esnafının etkilenmemesi gerektiğini dile getiren Sertoğlu, seçilmeleri durumunda bu karmaşanın ortadan kalkması için gerekeni yapacaklarını belirtti. yd

Bu haber toplam 1234 defa okunmuştur