1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Sertoğlu abartıyor"
Sertoğlu abartıyor

"Sertoğlu abartıyor"

Demokrat Parti ülkemiz siyasetinin bu kadar kirlendiği bir ortamda halkımıza yapılan abartılı ve gerçek dışı vaatlerin son bulması gerektiğine inandığından bu tür vaatlerin takipçisi olacaktır.

A+A-

Demokrat Parti Genel Sekreteri Bengü Şonya, UBP’nin LTB Başkan adayı Hasan Sertoğlu’nu, “abartılı ve gerçek dışı vaatlerde” bulunmakla suçladı.

Şonya’nın açıklamasının tam metni şöyle


Lefkoşa belediye seçimlerinin halkımıza demokrasi ayıplı empozesi, hem zaman hem kaynak israfına mal olmaktadır. Şeffaflık ve hesap verilebilirliği savunan Demokrat Parti ülkemiz siyasetinin bu kadar kirlendiği bir ortamda halkımıza yapılan abartılı ve gerçek dışı vaatlerin son bulması gerektiğine inandığından bu tür vaatlerin takipçisi olacaktır.

Lefkoşa belediyesinin içinde bulunduğu durumu yaratarak Lefkoşa halkını bir yıldır çöpler arasında yaşamaya mahkum edenler şimdi yalan yanlış propagandalarla kendilerini komik duruma düşürmektedirler.

UBP Belediye başkan adayı basına verdiği reklamlarda belediye çalışanlarının 41 milyon liralık sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı borçlarını 8 nisanda ödeyeceği sözünü vermiştir.
( 31.12.2012 tarihi itibarı ile gerçek rakam 39.6 milyon)

Sayın Sertoğlu bu parayı 8 Nisan’da nasıl bulup ödeyeceğini Lefkoşa halkına ve özellikle belediye çalışanlarına açıklamakla yükümlüdür. Bu parayı 8 Nisan’da ödeyemeceğini kabul etmesi halinde basına aldatıcı reklamlar vermekten vazgeçmeli halkımızdan ve özellikle belediye çalışanlarından özür dilemelidir.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
Etiketler : , ,