1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’da sessizlik hakim
Serdarlı’da sessizlik hakim

Serdarlı’da sessizlik hakim

Süper Lig’e geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez yükselen ve play out maçları ile lige tutunan Serdarlı’da genel kurulun henüz yapılmaması dikkat çekiyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig’e geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez yükselen ve play out maçları ile lige tutunan Serdarlı’da genel kurulun henüz yapılmaması dikkat çekiyor.
Serdarlı’nın play out son maçını oynadığı tarih olan 15 Mayıs’tan bugüne kadar 45 gün geçmesine rağmen genel kurul için herhangi bir hazırlık yapılmadı. Genel kurulunu henüz gerçekleştirmeyen Serdarlı, bu nedenden dolayı yeni teknik ekibini belirleyemezken, takımdan gidecek oyuncuların yanı sıra transfer çalışması da yapmıyor.

Kaymakamlığa başvurma gündemde
Genel kurul tarihinin henüz belli olmaması sonrası Serdarlı’da üyelerin de belirsizlikten dolayı birşeyler yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre kulüp üyeleri kendi aralarında imza toplayıp genel kurulun gerçekleşmesi adına Geçitkale Kaymakamlığı’na başvurmaya hazırlanıyor.
Bu gelişmelerin yanında Serdarlı kulübüne yakın çevrelerden alınan biligiye göre, Serdarlı ile yakın ilişkileri olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de verdiği sözleri tutmadığı iddiasının ortada dolaştığı ileri sürüldü. Geçmişte, bu tehlikeyi gören ve yönetimi uyaran Serdarlı eski Futbol Şubesi Sorumlusu Kemal Günözger’in de bu gerekçe ile istifa ettiği de Serdarlı çeverelerince dile getiriliyor. Serdarlı’nın gerçekleşmeyen genel kurulu ve var olan borcun altından kalkabilmek için kadrodaki iyi futbolcuları gözden çıkardığı diğer bir iddia.

Başkanlığa iki aday
Yaşanan bu gelişmeler sonrasında henüz tarihi belli olmayan genel kurulda Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu ve kulübün üyelerinden İsmail Efeoğlu’nun adı gerçekleşecek genel kurulda başkan adaylığı için geçiyor. Konu ile ilgili olarak Serdarlı’nın mevcut başkanı Tolga Kasap’ın ilerleyen günlerde açıklama yapması bekleniyor.

Bu haber toplam 1643 defa okunmuştur
Etiketler : ,