1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Paraları cebine indirdi” iddiası
“Paraları cebine indirdi” iddiası

“Paraları cebine indirdi” iddiası

ICY işletmesinde muhasebe şefi olarak çalışan Dilek Yağmur, 216 fatura ve tahsilât makbuzunu yatırmayıp toplam 23 bin TL’ye yakın parayı zimmetine geçirmek suçundan tutuklandı

A+A-

Lefkoşa’da çalıştığı şirkette muhasebe şefi olarak görev yapan Dilek Yağmur, 216 fatura ve tahsilât makbuzunu yatırmayıp toplam değeri 22.639.55 TL’yi zimmetine geçirmek suçundan tutuklandı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Caner Atamert olayla ilgili bulguları aktardı. Atamert, zanlı Dilek Yağmur’un Ciro Bey şirketler grubuna bağlı ICY işletmesinde muhasebe şefi olarak çalıştığını belirtti.
Polis, zanlı Yağmur’un 1.1.2012 ve 8 Mart 2013 tarihleri arasında çalıştığı şirketten 216 fatura ve tahsilât makbuzunu yatırmayıp toplam değeri 22.639.55 TL’yi zimmetine geçirdiğini belirtti.
Zanlının “müstahdem tarafından sirkat” sucu işlediğine değinen Atamert, zanlının dün yakalandığını ve tahkikatın yeni bağladığını belirtti. Söz konusu işletmenin çalışanlarının ifadelerinin alınacağını belirten polis zanlı Dilek Yağmur’un üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmet Raşit zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalması emrini verdi. YD

 

Bu haber toplam 2790 defa okunmuştur
Etiketler :