1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Öz kızı ile arkadaşına CİNSEL TACİZ iddiası!
Öz kızı ile arkadaşına CİNSEL TACİZ iddiası!

Öz kızı ile arkadaşına CİNSEL TACİZ iddiası!

Yeni Boğaziçi köyünde, 12 yaşındaki 2 kız çocuğuna karşı işlendiği iddia edilen cinsel taciz olayı infiale neden oldu…

A+A-

Yeni Boğaziçi köyünde 12 yaşındaki 2 kız çocuğuna karşı işlendiği iddia edilen cinsel taciz olayı infiale neden oldu. İddialara göre H.D isimli kişi 12 yaşındaki öz kızı ile öz kızının arkadaşı olan 12 yaşındaki kıza kullanımındaki cep telefonundan cinsel içerikli video izleterek cinsel tacizde bulundu.

Polise önceki gün yapılan şikayet üzerine tutuklanan zanlı H.D aleyhindeki suçlamayı “Ben yapmadım” diyerek reddetti. “Cinsel tacizlik” suçuyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı aleyhinde 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Cinsel içerikli video izletti…

Meselenin tahkikat memuru, zanlı H.D’nin, 11 Eylül tarihinde kendisine ait evde 12 yaşındaki müşteki kız, zanlının 12 yaşındaki öz kızı ve küçük oğlu ile yalnız oldukları sırada kullanımında bulundurduğu cep telefonu ile 12 yaşındaki müşteki kıza ve 12 yaşındaki öz kızına o sırada izlemekte olduğu cinsel içerikli videoyu gösterdiğini açıkladı. Olayın polisin bilgisine 13 Eylül tarihinde geldiğini belirten tahkikat memuru, 14 Eylül tarihinde müşteki kızın ifadesinin Sosyal Hizmetler görevlisi huzurunda temin edildiğini ve müşteki kızın ifadesi ışığında zanlı aleyhinde tutuklama emri temin edilerek zanlının tutuklandığını açıkladı. Tahkikat memuru, zanlının evinde yapılan aramada kendisinin polise teslim ettiği cep telefonu dışında elektronik herhangi bir cihaz tespit edilemediğini söyledi. 

 

Zanlı ifadesinde “Ben yapmadım” dedi…

Meselenin tahkikat memuru, zanlı H.D’nin gönüllü ifade verdiğini ve ifadesinde “Ben yapmadım” şeklinde beyanda bulunduğunu söyledi. Zanlının 12 yaşındaki öz kızının ifadesinin yine Sosyal Hizmetler görevlisi huzurunda temin edildiğini belirten tahkikat memuru, zanlının öz kızının 5 sayfalık ifade verdiğini, zanlı olan babasının ifadesi ile çelişkili olduğunu ve ifadesinde “Bana göstermedi” dediğini açıkladı. Tahkikat memuru, zanlının diğer iki kızından ve müştekinin annesinden ifade temin edildiğini belirterek,  ifadelerde adı geçen 3 kişinin ifadesinin henüz temin edilemediğini söyledi. Emare olarak alınan zanlıya ait cep telefonu içerisinde ise henüz teknik inceleme yapılamadığını ifade eden tahkikat memuru, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Kıdemli Yargıcı Hasan Dağlı, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 3517 defa okunmuştur
Etiketler :