1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Osman Bican: Köylere hizmet gidecek
Osman Bican:  Köylere hizmet gidecek

Osman Bican: Köylere hizmet gidecek

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ve Belediye Meclis üyesi adayları Şehit Turgut Ortaokulu, Kurtuluş Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Güzelyurt Kütüphanesi ve Güzelyurt İtfaiyesini ziyaret etti.

A+A-

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ve Belediye Meclis üyesi adayları Şehit Turgut Ortaokulu, Kurtuluş Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Güzelyurt Kütüphanesi ve Güzelyurt İtfaiyesini ziyaret etti. Okul ziyaretleri sırasında adaylığı ile ilgili bilgi veren Bican, belediyenin topladığı emlak vergisinin yüzde 15’ini kuruşuna kadar eğitim amaçlı kullanacaklarının sözünü verdi. Kültürel ve sosyal yaşamı iyileştirme yolunda yoğun çaba harcayacağını da sözlerine ekleyen Bican, ziyaret ettiği itfaiye merkezinde ise belediye ile itfaiye arasında sıkı bir işbirliği kuracağını ve itfaiyenin ihtiyaçlarının günümüz koşullarına göre karşılanması yönünde elinden gelen her türlü desteği sağlayacağını belirtti.

os-001.jpg

ZÜMRÜTKÖY VE AKÇAY’DA YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerine Zümrütköy ve Akçay ile devam eden Osman Bican ve ekibi yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Üvey evlat muamelesi gördüklerini ifade eden yurttaşlar, şimdiki belediye başkanının kendileri ile ilgilenmediğini, köylerinin pislik ve bakımsızlıktan döküldüğünü dile getirerek, bugünkü belediye yönetiminden ümidini kestiklerini söyledi. Yeni dönemde Güzelyurt’u halk ile birlikte yöneteceklerine inandığını belirten Bican ise “artık köyünüze hizmet gelecek, okullarınız ve çocuklarınız ilgi görecek, suyunuz akacak, sokaklarınız temizlenecek, çocuklarınızın oyun parkı olacak, sizin de sosyal yaşamınıza belediyemiz sayesinde renk gelecek. Kısacası Güzelyurtlu bundan böyle bizimle gülecek” dedi. Şimdiki yönetimin artık çağdışı kaldığını kaydeden Bican, 20 yıldan beri hizmet veremeyen bir belediye başkanının bundan sonra halkımıza verecek bir hizmeti olamayacağını de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur