1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mertekçi tek aday
Mertekçi tek aday

Mertekçi tek aday

Süper Lig’in yeni ekibi Yalova’da Olağan Genel Kurul yarın yapılıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yalova, yarın kulüp binasında Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Başkanlığa tek aday olarak giren mevcut başkan Tahsin Mertekçi, üyelerden yeni dönem için onay isteyecek.

Tek aday olarak yarışacak
Yalova’nın tüzüğünde yer alan bir maddede, yapılacak olan seçimden 48 saat önceye kadar adaylık için başvurusu yapılabiliyor. Kulübün şu andaki Başkanı Tahsin Mertekçi, YENİDÜZEN’e bu konuda bilgi verdi. Mertekçi, kendisi ve yönetimine başkanlık konusunda herhangi bir başvuru gelmediğini ve bu yarışta kendinin tek başına yarışacağını söyledi. Yalova’da Olağan Genel Kurul, yarın sabah saatlerinde kulüp binasında gerçekleştirilecek.

Başarılı bir dönem geçirdi
Yalova’ya yaklaşık 2 yıl önce başkan seçilen Tahsin Mertekçi, başkanlığı süresince başarılı bir süreç yaşadı. Sarı lacivertliler, geçen sezon kupada yarı final oynamış, ligde ise Play-off karşılaşmalarında terfi almayı kaybetmişti. Mertekçi’nin 2’nci sezonunda ise önemli olay, Yalova’nın 2 sezon aradan sonra Süper Lig’e geri dönmesi oldu. Mertekçi, geçtiğimiz haftalarda YENİDÜZEN’e bu başarı hakkında düşüncelerini aktarmış ve gelecek sezon için çok büyük planları olduğunu, başarıya odaklanacaklarını söylemişti.

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur