1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Meclis yarın toplanıyor
Meclis yarın toplanıyor

Meclis yarın toplanıyor

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak.

A+A-

 

Saat 10.00’da başlaması beklenen Genel Kurul toplantısının gündeminde  Sayıştay Komitesi’nin 2,  Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin 3 raporu ile 2 yasa tasarısı, 1 yasa önerisi ve Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin  kararları bulunuyor.

Toplantıda ayrıca Hukuk, Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi’nin YÖDAK Üyeliğine Başvuruların Değerlendirilmesine İlişkin Raporunu oylayacak.

Genel Kurul’da ele alınacak  rapor, yasa tasarısı, cetvel  ve öneriler şunlar:

“Sayıştay Komitesi’nin Birleştirilmiş Alayköy Belediyesi 2006 ve 2007 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporu. Sayıştay Komitesi’nin Dipkarpaz Belediyesi 2006 Yılı Sayıştay Denetim Raporu. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin Zeki Aras’ın Başvurusu Üzerine Hazırlanan Denetçi Raporu. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin Halide Önel’in Başvurusu Üzerine Hazırlanan Denetçi Raporu. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin Mehmet Barışsever’in başvurusu üzerine Hazırlanan Denetçi Raporu. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’nin  18 Mayıs tarihinde yapmış olduğu toplantıda almış olduğu kararları gösteren cetvel. Din İşleri Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Önerisi. Öğretmenler (Değişiklik) Yasa Tasarısı. Vergi Usul (Değişiklik) Yasa Tasarısı.”

Foto: Arşiv

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur
Etiketler :