1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Meclis ‘ertelenmek’ için toplandı
Meclis ‘ertelenmek’ için toplandı

Meclis ‘ertelenmek’ için toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Meclis’in bugünkü ve gelecek haftaki toplantılarının ertelenmesi, ondan sonraki toplantıların da haftada bire düşürülmesine ilişkin Danışma Kurulu kararını OYÇOKLUĞU ile onaylad

A+A-

Cumhuriyet Meclisi, Meclis’in bugünkü ve gelecek haftaki toplantılarının ertelenmesi, ondan sonraki toplantıların da haftada bire düşürülmesine ilişkin Danışma Kurulu kararını OYÇOKLUĞU ile onayladı. Buna göre Meclis bir sonraki toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü yapacak.

Meltem SONAY

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu dün nisap yetersizliği nedeniyle bugüne ertelenen toplantısını gerçekleştirmek için 12:00 sıralarında toplandı.

Meclis’te ilk olarak bugün alınan ve Meclis’in bugünkü ve gelecek haftaki toplantılarını ertelenmesi, ondan sonraki toplantıların da haftada bire düşürülmesine ilişkin Danışma Kurulu kararı okundu.

Danışma Kurulu kararının Meclis’in onayına sunulmasından önce söz alan bazı milletvekilleri karar tepki gösterdi.

Danışma Kurulu kararı Meclis’te OYÇOKLUĞU ile onaylandı, buna göre Meclis bir sonraki toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü yapacak.

Çeler: “Haberimiz yok…”

Grubu olmadığı için TDP’nin Danışma Kurulu’nun kararından haberi olmadığını ifade eden Girne Milletvekili Zeki Çeler, tepki gösterdi.

Çakıcı: “Polis Yasası görüşülsün”

Bağımsız Milletvekili Mehmet Çakıcı ile hemen görüşmelere geçilmesi gerektiği görüşünü belirtti, erteleme kararının kendilerine iletilmediğini, Polis Yasası’nın ve diğer yasaların görüşülmesini istediğini belirtti.

 

ozel-haber-gorsel-004.jpg

 

Bu haber toplam 2084 defa okunmuştur
Etiketler : ,