1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağusa Devlet Hastanesi’nde Kalfaoğlu dönemi
Mağusa Devlet Hastanesi’nde Kalfaoğlu dönemi

Mağusa Devlet Hastanesi’nde Kalfaoğlu dönemi

Mağusa Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan yeni Başhekim, Dr. Mustafa Kalfaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı

A+A-

Mağusa Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan yeni Başhekim, Dr. Mustafa Kalfaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, “Doktor arkadaşlarımız, hemşire arkadaşlarımız ve diğer sağlık çalışanları ile birlikte halkımızın da desteği ile güçlü, güvenli, temiz ve iyi hizmet veren bir hastaneyi Mağusa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

İşte Mağusa Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Dr. Mustafa Kalfaoğlu’nun sosyal medya paylaşımı:

“23 Ocak 2020 tarihinden itibaren; Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından yapılan sınav sonucunda başarılı olarak , Mağusa Devlet Hastanesi Başhekimi olarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Hastanede verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, hotelcilik hizmetlerini geliştirmek, tanı ve tadavide hastanemizi güçlendirmek, yeni bölümler açarak hastaneyi 3. basamak sağlık hizmeti verebilecek donanım ve yeteneğe kavuşturmak için ekibimle beraber çalışmaya başlamış bulunmaktayız. Doktor arkadaşlarımız, hemşire arkadaşlarımız ve diğer sağlık çalışanları ile birlikte halkımızın da desteği ile güçlü, güvenli, temiz ve iyi hizmet veren bir hastaneyi Mağusa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.”

Bu haber toplam 2908 defa okunmuştur