1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Lurucina’daki panayır yine büyüledi…
Lurucina’daki panayır yine büyüledi…

Lurucina’daki panayır yine büyüledi…

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı” dün de yoğun katılım ile gerçekleşti. Panayır, ziyaretçilerin güzel bir Pazar gün geçirmesine vesile oldu…

A+A-

 

“Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı”nın 10’uncusu dün gerçekleştirildi.
Akıncılar köy meydanında sabah saatlerinde başlayıp akşama dek süren etkinlik, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, katılımcıların güzel saatler geçirmesine olanak sağladı.

Akıncılar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen panayırda Kıbrıs’a özgü yiyecek ve içecekler yanında el sanatı ürünler de stantlarda satışa sunuldu.

Sabah saat 10.00’da başlayıp 20.00’ye dek süren etkinlik kapsamında hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLARLA LURUCİNA PANAYIRI

Panayırda, Bondoboksi Dans Grubu gösterisi, Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği halk dansları gösterisi, Dila Hatun Değer Minikler zumba dans gösterisi, Il-Sen Kangoo Jumps, Mesarya Bölge Koro ve Orkestrası konseri, Body Form “fitness” gösterisi, Grup Saki konseri ve Grup Karnaval konseri gibi pek çok etkinlik yer aldı.

Öğleden sonra hava şartları nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşanan festivalde, etkili yağmura rağmen coşku dolu bir “Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı” daha yaşandı.  

 

Fotoğraflar Didem Menteş

 

Bu haber toplam 2345 defa okunmuştur
Etiketler :