1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Luricina’dan Ömer Gelener:“Bu tarlaya KİM GİRDİ”
Luricina’dan Ömer Gelener:“Bu tarlaya KİM GİRDİ”

Luricina’dan Ömer Gelener:“Bu tarlaya KİM GİRDİ”

Ömer Gelener, üzüm bağına girilerek 142 asmanın elle kesildiğini, tarlasının birileri tarafından zarara uğratıldığını söyledi. Konuyu polise de bildirdiğini aktaran Gelener, ‘Bu tarlaya kim girdi, suçluların bulunmasını istiyorum” dedi…

A+A-

Salih Arıcı

Luricinalı (Akıncılar) Ömer Gelener, üzüm bağlarına yönelik “sabotaj” iddiası ile polise şikayet etti. Ömer Gelener, 2 bin adet bağına, tarlasına giren birileri tarafından zarar verildiğini söyledi.

Polisin herhangi bir soruşturması olmadığını da iddia eden Gelener, suçluların bulunmasını istedi.

Konuyla ilgili polisten alınan bilgide, soruşturmanın halen devam ettiği, şu aşamada henüz bir tespitte bulunulmadığı belirtildi.

 

 

Gelener: “142 ağacım kasti olarak zarara uğratıldı”

Gelener, YENİDÜZEN’e şunları anlattı: “1,5 yıldan beridir akıncılar köyünde ondan fazla olay meydana geldi. Traktörler yakıldı, mandıralar kundaklandı, motorlar ve belediye binası dahi yandı. Olay yeri gelip incelemelerini yapsa da olaylar aydınlığa kavuşturulamadı. İki yıl önce bu alanı telledim ve 2 bin adet bağ ektim, bakımını yaptım ve bu bağlar büyüdü. En son cumartesi günü tarlama gittim, tamamdı. Pazar, pazartesi, salı günü gittiğimde kesik asma gördüm. 20 tane elle kesilmiş asma. Polise bildirdim, gittiler ve gördüler. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin geleceğini, bu nedenle tarlaya girmemem gerektiğini söyledi. Fotoğraf çektiler, saydılar, 142 asma elle kesilmiş. O gün bugün bir başka haber yok. Herhangi bir tahkikat da yok. Aynı gece bir başka arkadaşın bağı da kesilmiş. Suçluların bulunmasını istiyorum’”

Polis soruşturması sürüyor, tespit yok!

Konuyla ilgili polisten alınan bilgide, soruşturmanın halen devam ettiği, şu aşamada henüz bir tespitte bulunulmadığı belirtildi. 28 Ekim 2017 ila 1 Kasım 2017 tarihleri arasında Akıncılar köyünde Ömer Gelener’a ait bağ tarlasında bulunan 142 kök üzüm fidanının meçhul şahıs veya şahıslar tarafından gövde kısmından kırılmak suretiyle hasara uğratıldığı ve polis soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Bu haber toplam 4717 defa okunmuştur
Etiketler :