1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. LOKMACI’DA UYUŞTURUCU…
LOKMACI’DA UYUŞTURUCU…

LOKMACI’DA UYUŞTURUCU…

H.F'nin üzerinde yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid ve yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu

A+A-

Lefkoşa’da Lokmacı geçiş noktasından dün saat 20.30 sıralarında kuzeye giriş yapan H.F.(E-48)’nin polislerin fark etmesi üzerine tasarrufunda bulunan yaklaşık yarım gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu maddeyi yere attığı tespit edildi.

Polis açıklamasında, H.F üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid ve yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunarak emare olarak alındığı belirtildi.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

EVRAK SAHTELEYEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da 21 – 24 Mayıs tarihleri arasında Gelir ve Vergi Dairesi’ne giden G.C.N.(E-19), O.D.A.(E-30) ve O.A (E-24), G.C.N’ye öğrenci izni çıkarılmasını sağlamak amacıyla başka bir şahıs adına düzenlenmiş kira sözleşmesi üzerindeki isim ve tarih kısmında değişiklik yaparak önceden sahteledikleri belgeyi Gelir ve Vergi Dairesi’ne vermek suretiyle tedavüle sürdükleri tespit edildi.
Polis bahse konu şahısların tutuklandığını açıkladı.

LEFKOŞA’DAKİ UYUŞTURUCU OLAYINDA GELİŞME… 2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Lefkoşa’da 23 Mayıs’ta şüpheli vaziyette görünen S.G(E-52)’nin üzerinde yapılan aramada, 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulunup adı edilen tutuklanmıştı. 
Polis konuyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen V.B. (E-26) ve S.D’nin (E-21) de tutuklandığını açıkladı.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Mağusa’da 22 Mayıs’ta bir alışveriş merkezine ait kasap reyonunda çalışan E.G(E-35), müşterilere sattığı 320 TL değerindeki etlerin parasını iş yerine teslim etmeyip çaldı.
Polis açıklamasına göre, bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen H.D. (E-45) tutuklandı.

GİRNE'DE İKİ HIRSIZLIK, ÜÇ TUTUKLU

Girne'de faaliyet gösteren “Real-1” isimli marketin içki reyonunda 2 bin TL değerinde muhtelif markalarda beş şişe içki çalındı, iki kişi tutulandı.

Polis bülteninde, 13 Mayıs’ta saat 01.30’da meydana gelen hırsızlık olayının polisin bilgisine gelmesine üzerine yürütülen ileri soruşturmada zanlı görülen A.S.(E-25) ve S.D’nin (E-25) tutuklandığı kaydedildi.

ATM’DE UNUTULAN CEP TELEFONUNU ÇALAN DA TUTUKLANDI

Girne-Karaoğlanoğlu’nda 20 Mart’ta saat 11.30 sıralarında Deniz Çağla Gemili tarafından bir bankaya ait ATM cihazı üzerinde unutulan Iphone 7 Plus marka cep telefonunun, M.A.(E-18) tarafından çalındığı tespit edildi.

Polis M.A.’nın tutuklandığını bildirdi.

ALKOLLÜ İKİ KİŞİ UYGUNSUZ HAREKETLERİ NEDENİYLE TUTUKLANDI

Lefkoşa’da dün akşam alkollü içki tesiri altındayken yüksek sesle bağırıp rahatsızlık yaratan, uygunsuz tavırlar sergileyen ve Şehitler Anıtı’ndaki Türk bayrağını yarıya indiren iki kişi tutuklandı.

Polis açıklamasına göre Cemal Gürsel Caddesi’nde saat 00.15’te, 208 promil alkollü içki tesiri altındaki R.A.S.(E-30), Şehitler Anıtı’ndaki Türk bayrağını yarıya kadar indirdi. Söz konusu kişi daha sonra birlikte olduğu ve 156 promil alkollü içki tesiri adlında bulunan arkadaşı M.L.E.C.(E-23) ile birlikte yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yarattı.

Polis açıklamasında söz konusu şahısların yol içerisine yatarak uygunsuz tavır ve harekette bulundukları sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandıkları kaydedildi.

Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur