1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Lefkoşa ilçe kongresine hazır
Lefkoşa ilçe kongresine hazır

Lefkoşa ilçe kongresine hazır

CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Mehmet Ceylanlı kongreye hitaben yaptığı konuşmada ilçe yönetim kurulu adına bucak örgütüne sahip çıkan üyelere teşekkür ederek üyelerden önümüzdeki süreçteki mücadeleye hazır olmalarını istedi.

A+A-


CTP-BG Lefkoşa İlçe Kongresi çerçevesinde sürdürülen ocak ve bucak kongreleri geçtiğimiz akşam yapılan Mesarya Bucak Kongresiyle tamamlandı. CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Lefkoşa İlçe Başkanı Mehmet Ceylanlı, Lefkoşa Milletvekili Mustafa Yektaoğlu, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ve Mesarya Bucak Örgütü üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Hasan Ceral Mesarya Bucak Başkanı seçildi. Açılış konuşması ve demokrasi şehitleri anısında yapılan saygı duruşunun ardından oluşturulan divan heyeti başkanlığına Yusuf Kahyalar getirildi.


CEYLANLI: MÜCADELEYE HAZIR OLUN!
CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Mehmet Ceylanlı kongreye hitaben yaptığı konuşmada ilçe yönetim kurulu adına bucak örgütüne sahip çıkan üyelere teşekkür ederek üyelerden önümüzdeki süreçteki mücadeleye hazır olmalarını istedi. UBP Hükümeti’nin bilinçli olarak Değirmenlik Belediyesi’ne karşı iş yaptırmama girişimlerinde bulunduğuna işaret eden Ceylanlı, yapılan tüm girişimleri geçmişte olduğu gibi bugün de dayanışma ruhu ile geri püskürteceklerini ifade etti.


IŞISAL: PROJELER UBP’YE RAĞMEN HAYATA GEÇECEK
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal da kongrede yaptığı konuşmada tüm bölgeye dair yapmayı planladığı projelerini anlatarak her türlü engellemeye karşın büyük bir inanç ve azim ile projeleri hayata geçirmek için mücadele edeceğini ifade etti.


YORGANCIOĞLU: HALK CTP’Yİ HÜKÜMETE GETİRECEK
CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da kongrede yaptığı konuşmada CTP-BG’nin önünde büyük hedefleri olduğunu belirterek, Kıbrıs Sorunu’nda yaşanacak olan muhtemel gelişmelerde CTP’ye büyük sorumluluklar düştüğüne dikkat çekti. UBP’nin 2009 yılından beridir tüm ülkeyi yangın yerine çevirdiğine işaret eden Yorgancıoğlu, ilk genel seçimde halkın CTP’yi yine hükümete getireceğini bunun son dönemlerde açıkça görüldüğünü ifade etti.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Konuşmaların ardından Mesarya Bucak Örgütü organları için yapılan seçimde Hasan Ceral Bucak Başkanı olarak seçilirken Yıltan Hüdasoy, Hasan Yüzçelik, Mehmet Reis, Aytaç Üretici, Öktem Ergen ve Mine Sağır yönetim kuruluna seçildi.

Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur