1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Küçük, "UBP Seçim yoluna girdi"
Küçük, UBP Seçim yoluna girdi

Küçük, "UBP Seçim yoluna girdi"

Küçük, “erken seçim olacak mı?” sorusuna karşılık, 2014’te zaten seçim olacağını, partisinin de seçim yoluna girdiğini söyledi.

A+A-

UBP PM toplantısı sona erdi.
UBP Genel Başkanı Küçük toplantı sonrasında, toplantı ile ilgili kısa bilgi verdi, basının sorularını yanıtladı.
Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Küçük, “erken seçim olacak mı?” sorusuna karşılık, 2014’te zaten seçim olacağını, partisinin de seçim yoluna girdiğini söyledi.
Küçük ayrıca, UBP PM’nin Cumhuriyet Meclisi’nin yaz tatilini bir aya indirilmesi önerisi yaptığını, bu öneriyi meclise sunacağını anlattı.
Önümüzdeki  Pazar günü Amerika Birleşik Devletleri’ne ziyaret gerçekleştireceğini açıklayan Küçük, Washington ve New York’ta çeşitli temaslar yapacağını, burada ayrıca “Türk Yürüyüşü”ne katılacağını söyledi.
“UBP Genel Sekreteri kim olacak ?”, sorusuna karşılık İrsen Küçük, “parti tüzüğü gereği neyse o yapılacak” yanıtını verdi.

Bu arada, UBP PM'nin, Cuma günü genel sekreter seçimi için tekrar toplanması bekleniyor.(yd)

***

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Yönetim Kurulu toplantısının sona ermesinin ardından UBP Parti Meclisi toplandı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan  İrsen Küçük başkanlığında yaklaşık 1 saat süren GYK toplantısının ardından herhangi bir açıklama yapılmadan Parti Meclisi toplantısına geçildi.

Partinin Sarayönü’ndeki genel merkezinde saat 13.00 sıralarında başlayan toplantının başlangıcında basının sadece görüntü almasına izin verildi.

Başbakan İrsen Küçük, toplantı sonrası açıklama yapılacağını söyledi.(tak)

***

Basına kapalı yapılan UBP GYK toplantısı sona erdi,  UBP Parti Meclisi toplantısına geçildi. (tak)

***

 UBP Genel Başkanı İrsen  Küçük'ün Genel Yönetim Kurulu ve muhalif vekiller ile toplantısı az önce başladı. Küçük toplantı öncesi basına kısa bir açıklama yaptı, "genel konuları görüşeceğiz"

**

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Yönetim Kurulu (GYK) Atatürk Meydanı’ndaki (Sarayönü) UBP Genel Merkezi’nde toplanıyor.

Toplantıya katılmak için 11.00 sıralarında; Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Alsancak Belediye Başkanı Yücel Atakara, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu, UBP Girne İlçe Başkanı Nejdet Numan parti binasına geldi. Toplantının, diğer GYK üyelerinin de gelmesiyle kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor. GYK toplantısının ardından da UBP Parti Meclisi bir araya gelecek. (tak)

***

UBP'nin Köşklüçiflik’teki genel merkez binasına gerçekleşen toplantısı az önce sona erdi.

UBP içerisindeki muhalif isimlerle toplanan Genel Başkan İrsen Küçük, toplantı sonrasında, “Arkadaşlarla görüştük, çok olumlu geçti, memnunum” dedi.

UBP içerisindeki muhalif isimlerden Zorlu Töre ise, “Hep olumlu oluyor ama sonrası gelmiyor” dedi

Bugün saat 12:00'de UBP PM’nin  toplanması bekleniyor

Bu haber toplam 3048 defa okunmuştur