1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Küçük, iş insanlarına resepsiyon düzenledi
Küçük, iş insanlarına resepsiyon düzenledi

Küçük, iş insanlarına resepsiyon düzenledi

UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, Lefkoşa Merit Otel’de iş insanlarına yönelik resepsiyon düzenledi

A+A-

UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük, Lefkoşa Merit Otel’de iş insanlarına yönelik resepsiyon düzenledi. Düzenlenen resepsiyonda iş insanlarına UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ile 15 Belediye meclis üyesi adayı da tanıtıldı.

Sertoğlunun seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre, resepsiyonda, Başbakan İrsen Küçük’ün yanı sıra, Meclis Başkanı Hasan Bozer, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Sağlık Bakanı Ertuğrul Hasipoğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, çok sayıda milletvekili ve iş insanları buluştu.

UBP, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu resepsiyonda yaptığı konuşmada, daralan piyasa ve ekonomik kriz varken KKTC’de işadamı olmanın kolay olmadığını belirtti.

İşadamı olmanın k yanı sıra, yanında adam çalıştırmanın da büyük cesaret istediğini ifade eden Sertoğlu, “KKTC ekonomisinin yükünü beraber çekiyoruz. Sizlere bu desteğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmasında zor bir yola çıktığını ifade eden LTB Başkan adayı Sertoğlu, bu zor yolda işadamlarının desteğini istediğini dile getirdi.

Sertoğlu; “Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki sorunun çözümü irade, kaynak, destek ve akılla mümkündür. Lefkoşa’m ancak, UBP’li Belediye Meclis Üyelerinin yeni seçileceklerle buluşması sonucu, Lefkoşa Belediye Meclisinde oluşacak UBP İradesi, Merkezi Hükümetin desteği, şahsım ve ekibimin akılcı projeleri ve sağlanan büyük kaynak kullanılarak kurtulabilir. Bunu en kısa sürede biz yaparız” dedi.

(tak)

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur