1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı ilk hazırlık maçında galip
Kaymaklı ilk hazırlık maçında galip

Kaymaklı ilk hazırlık maçında galip

Yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden takımlar, kendi aralarında hazırlık maçları yapmaya devam ediyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK
Yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden takımlar, kendi aralarında hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. K-Pet Süper Ligi’nin bu sezonki en büyük şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı ilk hazırlık maçını Gönyeli ile yaptı.
Attila Topaloğlu Sahası’nda gerçekleşen müsabakayı Küçük Kaymaklı, Derviş (2), Bayram ve yeni transfer Hasan Uğur’un golleriyle 4-2 kazandı. Gönyeli’nin golleri ise Jacques ve Coşkun’dan geldi. Karşılaşmada Küçük Kaymaklı’dan Hüseyin Adal kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Gönyeli takımında henüz 2. dakikada Çağan Çerkez ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Hasan Kanlı dizinden sakatlık geçirdi. Hasan Kanlı’nın durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Yeni transferler ilk kez Kaymaklı formasıyla
Öte yandan Küçük Kaymaklı’nın bu sezon kadrosuna kattığı; Sabri Selden, Raif Selden, Ahmet Coşkun, Salih Güvensoy, Türkkan Delideniz ve Hasan Uğur Kardal ilk kez yeşil-siyahlı forma ile sahaya çıktı.

Gönyeli’nin resmi sezon açılışı 25 Ağustos’ta
Bu yıl kurduğu güçlü kadro ile K-Pet Birinci Ligi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gönyeli, resmi sezon açılışını 25 Ağustos Pazar günü Gönyeli Stadı’nda Görneç ile yapacağı hazırlık maçı ile yapacak.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
Etiketler : ,