1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İmzalar atıldı
 İmzalar atıldı

İmzalar atıldı

Kıbrıs Kupası ve U15 Ligi için KTFF ile Ektam Kıbrıs Ltd. sponsorluk anlaşması yaptı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Ektam Kıbrıs Ltd. arasında Kıbrıs Kupası ve U15 Ligi ile ilgili sponsorluk anlaşması dün Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Anlaşma gereği 2013 -2014 futbol sezonunda Kıbrıs Kupası’nın adı, Pepsi Kıbrıs Kupası olurken, U15 Ligi geçtiğimiz sezon olduğu gibi TAMSU U15 Ligi oldu. Taraflar arasındaki imza töreninde, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Ektam Kıbrıs Limited'den Satış koordinatörü Ahmet Maşlakçı, Finans Kordinatörü Fehmi Hız ve Tamek İhracat Başkanı Metin Gürbilek yer alırken anlaşma bedeli ise 105 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Ektam yetkilileri memnun
Ektam Kıbrıs yetkilileri yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk futboluna desteklerinin artarak devam edeceğini, destek verdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. Yapılan işbirliğinin her iki tarafa da fayda sağlayacağını, işbirliğinin daha da artarak ve gelişerek büyüyeceğine inançlarının tam olduğunu belirtirken Sertoğlu’na teşekkürlerini dile getirdiler.

Sertoğlu “Zürih görüşmesi ile ilgili endişemiz yok”
KTFF Başkanı imza töreninde yaptığı konuşmada memnuniyetini dile getirirken gündeme dair sorulara da cevap verdi. Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) ile Zürih’te yapılması planlanan toplantı ile ilgili olarak Sertoğlu “KOP ile olan görüşmelerimiz basında son zamanlarda yer almıyor ama yolunda gidiyor gibi görünüyor. İnşallah çok kısa bir sürede gerekli olan en üst görüşme Zürih’te gerçekleşecek. Bundan yana herhangi bir endişemiz yoktur” diye konuştu.

“Artık başkanlarını oynarken izlemekten usandım”
Trabzonspor ile Apollon Limasol arasında oynanacak maç ve Trabzon’dan Larnaka’ya geçrekleşen uçuşla ilgili konuşan Sertoğlu “Maç ile ilgili olarak, uçağın Trabzon’dan kalkıp Larnaka’ya inmesi gibi konular bizim işimiz değil siyasilerin işidir” dedi. Maça gitmeyeceğini belirten Sertoğlu “Birilerinin futbol oynamasını izlemekten bende usandım. Yaşanan olayın ardından kimsenin maça gitmemesi lazım. Ben gidecek olsam bile bu olayın ardından maça gitmezdim. Artık Kıbrıs Türk gençliğinin de bu oyunun içerisinde oynamasını isterim. Elimden gelen herşeyi bugüne kadar yaptım, bundan sonra da yapacağım” diye konuştu.

Süper Kupa’ya çağırdı
Cumartesi günü Güzelyurt Zafer Stadı’nda saat 15.30’da geçen yılın lig ve kupa şampiyonu Çetinkaya ve Yenicami arasında oynanacak Süper Kupa maçına da futbolseverleri çağıran Sertoğlu şunları söyledi “Takımlarımızın Süper Kupa karşılaşması var. Girişin ücretsiz olacağı maç  yeni sezonun ilk resmi maçıdır. Tüm sporseverleri bu karşılaşmaya bekliyoruz. KTFF Yönetim Kurulu olarak geliştirdiğimiz prensipler doğrultusunda adanın her bölgesine bu büyük takımlarımızı götürme misyonunu üstlendik. Güzelyurt’taki maç çok keyifli ve coşkulu olacak inancındayım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2479 defa okunmuştur
Etiketler : ,