1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. İki genç ölümde, ‘doku örnekleri’ incelenecek
İki genç ölümde, ‘doku örnekleri’ incelenecek

İki genç ölümde, ‘doku örnekleri’ incelenecek

Halı sahada futbol oynarken rahatsızlanarak yaşamını yitiren 25 yaşındaki Edwın Ogechukwu ve evinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Fatih Erdoğan’ın ölüm nedenlerini, ‘kan ve doku örneği incelemeleri’ belirleyecek.

A+A-

Mağusa’da, halı sahada futbol oynarken rahatsızlanarak yaşamını yitiren 25 yaşındaki Edwın Ogechukwu ve Karaoğlanoğlu’ndaki evinde rahatsızlanarak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Fatih Erdoğan’ın ölüm nedenlerini, ‘kan ve doku örneği inlemeleri’ belirleyecek.

Polis Basın Subaylığı, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde yaşamını yitiren iki gence yapılan otopside kan ve doku örneklerinin alındığını, kesin ölüm sebeplerinin tetkiklerin ardından belirleneceğini, soruşturma devam ettiğini duyurdu. 25 yaşındaki Edwın Ogechukwu 24.11.2020 tarihinde, Gazimağusa’da halı sahada futbol oynadıktan sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. 22 yaşındaki Fatih Erdoğan ise, 25.11.2020 tarihinde, Karaoğlanoğlu’nda ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirmişti.

Bu haber toplam 4707 defa okunmuştur