1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu: “Halk sağlığı ve gıda güvenliği olmazsa olmazımızdır”
Hüdaoğlu: “Halk sağlığı ve gıda güvenliği olmazsa olmazımızdır”

Hüdaoğlu: “Halk sağlığı ve gıda güvenliği olmazsa olmazımızdır”

TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları, Genel Sekreter Cemal Özyiğit ve Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile birlikte dün sabah Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikasını ziyaret etti.

A+A-


Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, halk sağlığı, gıda güvenliği ve şebekeden akan sularla ilgili ciddi projeleri olduğunu söyledi. Seçilmeleri halinde, halkın zehirli sebze-meyve yemesini ve pis su kullanmasını önleyeceklerini belirten Hüdaoğlu, “Bu konuda kararlı ve iddialıyız” dedi.
TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları, Genel Sekreter Cemal Özyiğit ve Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile birlikte dün sabah Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikasını ziyaret etti.
TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, kendi kendilerini yetiştiren ve topluma hizmet veren kişiler olan hemşirelerin yaptıkları görevin önemine dikkat çekti. Hemşireleri “vicdanları temiz” kişiler olarak niteleyen Hüdaoğlu, LTB ile başkentin çöküşte olduğu bir dönemde, en fazla ihtiyaç duyulan hemşire kadrolarının bile siyasete kurban edildiği görüşünü ortaya koydu.
LTB’de büyük bir mali sıkıntı olduğunu, ancak bunun aşılabileceğini belirten Hüdaoğlu, “Para yoksa hiçbişey olmaz demek yanlıştır. Yaşananlar sadece parasızlık sonucu değildir, irade eksikliği ve çıkar için her şeyi yapan zihniyetin etkin yerlerde olmasındandır” dedi. TAK

Bu haber toplam 1027 defa okunmuştur