1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu Çağlayan Bölgesini ziyaret etti
Hüdaoğlu Çağlayan Bölgesini ziyaret etti

Hüdaoğlu Çağlayan Bölgesini ziyaret etti

Hüdaoğlu’na, LTB Belediye Meclis Üyeliği adaylarının yanı sıra TDP Genel Sekreter Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile diğer yetkililer eşlik etti.

A+A-

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, Çağlayan bölgesini ziyaret etti.

TDP Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Hüdaoğlu’na ziyareti sırasında LTB Belediye Meclis Üyeliği adaylarının yanı sıra TDP Genel Sekreter Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile diğer yetkililer eşlik etti.

Çağlayan bölgesindeki vatandaşlara adayların tanıtıldığı broşürleri dağıtan Hüdaoğlu ve ekibi, ayrıca bölge halkından yaşadıkları sıkıntılar ve sorunlarla ilgili bilgiler aldı.

OKULLARA ZİYARET

LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu ile bazı belediye meclisi üyeliği adayları, okullara da ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda dün Şehit Yalçın İlkokulu ile Bülent Ecevit Lisesi’ni ziyaret eden Hüdaoğlu ve ekibi, bugün de 9 Eylül İlkokulu ve Bayraktar Türk Maarif Koleji ziyaret etti.

Ziyaretlerde “Sağlıklı ve Güvenli Okullar Projesi”ni anlatan Hüdaoğlu, okullarda, şebeke sularındaki kalitesizlikten, kantinlerdeki sağlıklı gıdalar bulundurulmasına kadar öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını etkileyen tüm unsurları en kısa zamanda düzenleyeceklerini kaydetti.

Lefkoşa Belediye sınırları içerisinde hizmet veren ilk ve orta dereceli okullarda görev yapan öğretmenler ile öğrencilere sağlıklı ve güvenli ortamlar yaratma sözü veren Hüdaoğlu, “Gıda Güvenliği” konusunda çok önemli projeleri olduğunu da anlattı.

Hüdaoğlu, göreve geldikleri takdirde bir hafta içinde etiketleme sistemine geçeceklerini ifade ederek, tüm sebze ve meyvelere etiket getireceklerini, etiketi olmayan ürünlerin Lefkoşa Belediye sınırları içinde satılamayacağını söyledi.

“MUTLAKA HESAP SORULACAK”

TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, göreve gelmeleri halinde LTB’deki tüm yasa dışılıklar ile usulsüzlüklerin hesabını soracaklarını da ifade ederek, bu konuda kararlı olduklarını, göreve geldikleri gün LTB’de beyaz bir sayfa açacaklarını, şeffaf olacaklarını ancak geçmişe dönük mutlaka hesap soracaklarını kaydetti.

(tak)

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur