1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hüdaoğlu Açık Pazarı gezdi
Hüdaoğlu Açık Pazarı gezdi

Hüdaoğlu Açık Pazarı gezdi

Dr. Suphi Hüdaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Fuar Alanı’nda kurulan Açık Pazar’ı dün sabah ziyaret etti.

A+A-

 

Lefkoşa Belediyesi için ara seçime son bir hafta kala adaylar seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Fuar Alanı’nda kurulan Açık Pazar’ı dün sabah ziyaret etti. Adaylara parti Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto, Meral Akıncı ile Kadın ve Gençlik örgütleri başkanları da eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Hüdaoğlu, halk ile çalışanların mutlu olacağı, esnafın daha fazla kazanacağı bir düzen yaratma konusunda iddialı olduklarını söyledi.
Belediyeyi komadan çıkarmak ve Lefkoşa’ya çağdaş belediyeciliği yeniden getirmek için yola çıktıklarını belirten Hüdaoğlu, “Belediyecilik tecrübe, vizyon ve ekip işidir. Kendime, ekibime ve danışma grubuma güveniyorum. Halkın desteğinin de bizimle olduğuna inanıyorum” dedi.
Hüdaoğlu, göreve geldikleri takdirde mali ve idari disiplin, adil ve şeffaf bir yönetim ile gerçekçi projelerle Lefkoşa Belediyesi’ni 13 aylık sürede sürdürülebilir bir yapıya kavuşturacaklarını yineledi. (tak)

Bu haber toplam 1080 defa okunmuştur