1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Gidilmesi Gereken Konser; Duygudaki 3 Renk
Gidilmesi Gereken Konser; Duygudaki 3 Renk

Gidilmesi Gereken Konser; Duygudaki 3 Renk

Piyanosu ile Demet Alkan, kemanı ile Ayşe Karaoğlan ve sesiyle (soprano) Ayşe Güler Akın, Bellapais sahnesini paylaşacaklar.

A+A-

Ersin Kaşif

Önümüzdeki hafta,  programınıza bir de konser eklemeyi unutmayın. Üç güzel insanın sahne performanslarına birlikte ortak olalım. Piyanosu ile Demet Alkan, kemanı ile Ayşe Karaoğlan ve sesiyle (soprano) Ayşe Güler Akın, Bellapais sahnesini paylaşacaklar. 13 Nisan 2017 akşamı saat 20,30’da gerçekleşecek konser SOS Çocuk Köyü yararına olacak. Bellapais Konser Salonu’nda saat 20,30 da gerçekleşecek olan bu güzel konserde, dünyaca ünlü besteciler Mozart, Chopın, Tchaikovsky, Schubert ve Pucchini’nin en seçkin bestelerinden eserler, müzikseverler için sunulacak. Duygudaki 3 Renk ismi altında gerçekleşecek bu konser siz müzikseverleri bekliyor.


Dünyaca Ünlü Soul Funk Yıldızları Jamiroquai Muhteşem!

Grammy ödüllü elektronik soul funk yıldızları Jamiroquai, dönüşlerini sekizinci stüdyo albümleri “Automaton” ile müjdelediler. Prodüktörlüğü Jay Kay ve Jamiroquai’ın klavye ustası Matt Johnson tarafından yapılan album sizler için sunuldu.  1992’de Jay Kay tarafından kurulan Jamiroquai ilk çıkardıkları albüm olan ‘Emergency on Planet Earth’ ile dünyanın en başarılı çıkışlarından birini yapmıştı. Chance the Rapper, The Black Madonna, Anderson.Paak, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman, Stevie Wonder & The Internet gibi ünlü hayranlar edinen Jamiroquai zamanının en etkileyici müzik yaratıcılarından biri olduğunu kanıtlamış oldu. Çıkardıkları 7 albüm İngiltere’de Top 10’e girerken bunların 3’ü 1 Numara olmayı başardı. Grammy ödüllü olan ve toplamda 26 milyon albüm satan Jamiroquai Guinness Rekorlar Kitabı’nda tüm zamanların en çok satan funk albümü rekorunu kırdı. (EMI Music Haber)

 "Jamiroquai’nin büyük geri dönüşü sonunda gerçekleşti." - MixMag
"Bilim kurgu fimleri bu görsel keyfin verdiği heyecanın yanında bir hiç kalır." - HighSnobiety
"Jamiroquai geri döndü." – The Fader 
"‘Coming to a planet near you’ mottosunda da söylediği gibi Jamiroquai yakınımızdaki bir gezegene geliyor ve sevenleriyle bugün tekrardan buluşuyor!" Interview Mag

 

 

 

 

Bu haber toplam 2209 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Adres Kıbrıs 310 Sayısı

Adres Kıbrıs 310 Sayısı