1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ‘Garanti Fonu’na başvurun’
‘Garanti Fonu’na başvurun’

‘Garanti Fonu’na başvurun’

Universal Sigorta Genel Müdürü, Sigortacılar ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Murat Selvi, trajedi ile yüzleşen Göktepe ailesine çağrıda bulundu

A+A-

Universal Sigorta Genel Müdürü, Sigortacılar ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Murat Selvi, ölümleriyle toplumda büyük üzüntüye yaratan Kamil-Tamay Göktepe’nin acılı ailesine biri 40 günlük diğeri 8 yaşındaki iki çocuğun geleceği için “Sigortalar Garanti Fonuna başvurun” çağrısında bulundu.

Ayşe GÜLER

Kamuoyunda yaşadıkları aile trajedisiyle yürekleri dağlayan, acılı Göktepe ailesinin ‘Sigortalar Garanti Fonu’na başvurabilecekleri ortaya çıktı.
Universal Sigorta Genel Müdürü, Sigortacılar ve Reasürans Şirketler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Murat Selvi, ölümleriyle toplumda büyük üzüntüye yaratan Kamil-Tamay Göktepe’nin acılı ailesine biri 40 günlük diğeri 8 yaşındaki iki çocuğun geleceği için ‘Sigortalar Garanti Fonuna’ başvurun çağrısında bulundu.
YENİDÜZEN’e prosedür hakkında bilgi veren Selvi, ehliyetsiz,  sigortasız ve faili meçhul olaylarda suçsuz ama mağdur durumda olan her araç sahibinin Zorunlu Sigortalar Garanti Fonu’na başvurabileceklerini açıkladı.

“ÇOCUKLARIN EĞİTİM MASRAFLARI KARŞILANABİLİR”… Selvi, Garanti Fonu’nda yapılacak değerlendirme ile öksüz kalan çocuklarının eğitimlerinin sağlanabileceğine, maddi katkı yapılabileceğine de işaret etti, ancak bu işlemler için “başvuru” gerektiğini belirtti.

“Ailenin yararlanabileceği miktarda üst limit yok”

Selvi, büyük acı yaşayan Göktepe ailesinin avukatları aracılığıyla fona müracaatta bulunabileceklerini aktardı.
Fon’da 3 sigorta yetkilisinin yanı sıra bir de devlet görevlisinin bulunduğunu belirten Selvi, alınabilecek miktar ile ilgili herhangi bir ‘ÜST LİMİTİN OLMADIĞINI’ da söyledi.
Selvi, Garanti Fonu’nda yapılacak değerlendirme ile öksüz kalan çocuklarının eğitimlerinin sağlanabileceğine, maddi katkı yapılabileceğine de işaret etti.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 8087 defa okunmuştur
İlgili Haberler