1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FUTSAL’da şampiyon YDK
FUTSAL’da şampiyon YDK

FUTSAL’da şampiyon YDK

Liseli Gençler FUTSAL Şampiyonası dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Finalde rakibi Polatpaşa Lisesi’ni 11-7 mağlup eden Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mili Günler, Okul Sporlar ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen Liseli Gençler Salon Futbolu (FUTSAL) şampiyonası dün tamamlandı.
Necati Taşkın Spor Salonu’nda oynanan çeyrek final gruplarında ilk iki sırayı alan Yakın Doğu Koleji, Anafartalar Lisesi, Polatpaşa Lisesi ve Girne Amerikan Koleji yarı finale yükseldi. Yarı finalde Polatpaşa Lisesi rakibi Anafartalar Lisesi’ni 9-0 mağlup ederek finale yükselen ilk ekip oldu. Diğer yarı final karşılaşmasında rakibi Girne Amerikan Koleji’ni 6-2 yenen Yakın Doğu Koleji finalde Polatpaşa Lisesi’nin rakibi oldu.

Üçüncülük ve final
Yarı finallerde mağlup olan Anafartalar Lisesi ile Girne Amerikan Koleji üçüncülük maçında karşılaştı. Normal süresi 2-2’lik eşitlikle tamamlanan maçta penaltı atışlarında rakibine 4-2’lik üstünlük sağlayan Anafartalar Lisesi şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı.
Bu karşılaşmanın ardından final heyecanı yaşandı. Yakın Doğu Koleji ile Polatpaşa Lisesi arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı 7-2’lik skorla YDK üstünlüğü ile tamamlanırken, maç sonunda 11-7’lik skorla Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 1744 defa okunmuştur
Etiketler : ,