1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futsalda heyecan artıyor
Futsalda heyecan artıyor

Futsalda heyecan artıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenlenen Ortaokullu Yıldızlar ve Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda heyecan devam ediyor.

A+A-

Dün oynanan karşılaşmaların ardından ortaokullarda çeyrek finale yükselen ekipler belli olurken, liselerde de yarı final eşleşmeleri netleşti.

Ortaokulda çeyrek finale yükselen ekipler

Ortaokullu Yıldızlar Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda dün oynanan karşılaşmaların ardından çeyrek finale yükselen ekipler de belli oldu. Erkeklerde Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Bayraktar Ortaokulu, Türk Maarif Koleji, Atleks Sanverler Ortaokulu, Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Polatpaşa Lisesi, Yakın Doğu Koleji ve Hala Sultan İlahiyat Koleji gruplarında ilk iki sırayı alarak çeyrek finale yükseldi. Kızlarda ise Değirmenlik Lisesi, Girne Amerikan Koleji, Polatpaşa Lisesi, Necat British College, Şehit Turgut Ortaokulu, Cumhuriyet Lisesi BTMK ve Levent Kolej çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final eşleşmelerinin belli olacağı kura çekimi bugün 14.00’te Milli Eğitim Bakanlığı okul Sporları Bölümü’nde yapılacak.

Lise Futsal’da yarı finalistler belli oldu

Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda da oynanan karşılaşmalar sonunda yarı finale yükselen ekipler belli oldu. Perşembe günü oynanacak olan yarı final karşılaşmaları sonunda finale yükselen ekipler belli olacak. Final karşılaşmaları ise 19 Aralık Pazartesi günü oynanacak. Erkeklerde yarı finalde Bülent Ecevit Anadolu Lisesi ile Haydarpaşa Ticaret Lisesi, 19 Mayıs TMK ile Girne Amerikan Koleji karşılaşacak. Kızlarda ise Cumhuriyet Lisesi – Levent Kolej, Girne Amerikan Koleji – Namık Kemal Lisesi karşılaşmaları oynanacak.

Lise Futsal Yarı Final (Atatürk Spor Salonu – Perşembe)

Genç Erkek: Bülent Ecevit Anadolu Lisesi – Haydarpaşa Ticaret Lisesi (09.30)

Genç Kız: Cumhuriyet Lisesi – Levent Kolej (10.30)

Genç Kız: Girne Amerikan Koleji – Namık Kemal Lisesi (11.30)

Genç Erkek: 19 Mayıs TMK – Girne Amerikan Koleji (12.30)

 

 

 

 

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur
Etiketler : ,