1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futsalda final zamanı
Futsalda final zamanı

Futsalda final zamanı

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonaları’nın yarı final karşılaşmaları dün oynandı.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonaları’nın yarı final karşılaşmaları dün oynandı. Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda gün boyu devam eden 6 karşılaşmada Ortaokullu Yıldız Erkekler, Liseli Genç Kızlar ve Liseli Genç Erkekler kategorilerinde finalistler belirlendi.

Finalistler
Ortaokullu yıldız erkeklerde rakiplerini mağlup eden Levent Koleji ile Polatpaşa Ortaokulu finalist oldular. Liseli Genç kızlarda, Levent Koleji ile Polatpaşa Lisesi finale yükselmeyi başardılar. Büyük ilgi gören Liseli genç erkekler yarı final mücadeleleri sonunda Cumhuriyet Lisesi ile Doğa Koleji final oynayacaklar.

Finaller Bugün
Okullararası futsal şampiyonalarının üçüncülük ve final karşılaşmaları bugün oynanacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalar sabah üçüncülük karşılaşmaları ile başlayıp, final karşılaşmaları ile sürecek ve gün boyu devam edecek. Dün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Ortaokullu Yıldız Erkekler
Yakın Doğu Koleji – Levent Koleji: 2-6
Polatpaşa Ortaokulu – TED: 5-1

Liseli Genç Kızlar
Levent Koleji – Atatürk Meslek L.: 8-2
Polatpaşa Lisesi – Yakın Doğu Koleji: 5-0

Liseli Genç Erkekler
Cumhuriyet – Levent: 3-1
Doğa Koleji – İlahiyat Koleji: 3-2

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur
Etiketler :