1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futsal heyecanı tamamlandı
Futsal heyecanı tamamlandı

Futsal heyecanı tamamlandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4’üncüsü yapılan uluslararası futsal turnuvası tamamlandı.

A+A-

 

Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda yaklaşık 1 aydır devam eden turnuvanın final maçları çok kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynandı. Turnuvanın ilk finali Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Nijerya takımları arasında oynanan kadınlar finali idi. Çok çekişmeli geçen ve zaman zaman çok ilginç görüntülere sahne olan bu finali 1-0 kazanan KKTC ekibi bu yılın şampiyonu oldu. Erkeklerdeki final mücadelesi ise Nijerya ile İran takımları arasında oynandı. Rakibi karşısında oldukça üstün bir oyun ortaya koyan Nijerya, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren ekiplere ödülleri Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Abdullah Öztoprak ile diğer yetkililer tarafından takdim edildi.

Öztoprak ameliyat oldu
Dün oynanan karşılaşmalar öncesi gerçekleştirilen dostluk maçında yer alan Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Abdullah Öztoprak, aşil tendonundan sakatlanarak tekerlekli sandalye ile saha kenarına alındı. Öztoprak’ın doğum gününde böyle talihsiz bir olay yaşaması sonrası tekerlekli sandalye ile ödül töreninde yer alırken, daha sonra sakatlandığı yerden ameliyat oldu.

Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur
Etiketler : ,