1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Fikret Civisilli: Her şey bölge halkı için
Fikret Civisilli: Her şey bölge halkı için

Fikret Civisilli: Her şey bölge halkı için

Bağımsız İskele Belediye Başkan adayı Fikret Civisilli, tasarladıkları projeleri YENİDÜZEN’e anlattı. Civisilli, başta bölge gençliği olmak üzere, esnaf, emekli ve çocuklar için birçok projeyi hayata geçirmeye hazırlandığını belirtti.     

A+A-

Fehime ALASYA

Bağımsız İskele Belediye Başkan adayı Fikret Civisilli, çok fazla maliyet istemeyen, küçük dokunuşlarla başta bölge gençliği olmak üzere, esnaf, emekli ve çocuklar için tasarladıkları projeleri YENİDÜZEN’e anlattı.

Civisilli, göreve gelmesi halinde ilk işinin murakıp gözetmenliğinde detaylı bütçe araştırması yapmak ve bunu halk ile paylaşmak olacağını kaydetti.

Civisilli, “Bundan sonra tüm süreç halk ile paylaşarak, iç içe geçecek. Tek kuruşun dahi hesabını vereceğiz, her şey bölge halkı için…” dedi.   

 

Gençler, çocuklar, emekliler ve esnaf için projeler…

Bağımsız İskele Belediye Başkan adayı Fikret Civisilli, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Biz gençler ile yola devam etmek istiyorken, mevcut belediye başkanı, seçime son bir ay kalan gençleri işe alarak enselerinden siyasi rant yaratmaya çalışıyor. Onlar küçük hesapların peşinde...

Göreve gelir gelmez yarım kalan gençlik merkezini bitireceğiz. Gençlik merkezinin olmazsa olmazı tüm spor branşlarında çocuklarımızı diğer beldelerle yarışır hale getireceğiz, buradan çok şampiyon çıkaracağız.

Her yıl gençlerimizin gittiği konserleri ayaklarına getireceğiz. Yerli yabancı bizim yeteneklerimizin olduğu pek çok sanatçıyı bölgemize getireceğiz.

Tatilde evde kalan çocuklarımızı da sosyal hayata katacağız. Oyun alanlarıyla, parkın dışında geniş alanlar kurulacak, ben de onlarla oyun oynamaya gideceğim, çocukları bilgisayardan uzaklaştırabildiğimiz kadar uzaklaştıracağız... Hem çocuklar hem de emekliler için çeşitli projelerimiz var, tümü de hayata geçecek... Mağusa Kültür Merkezi’nin aynısından bir de İskele’ye inşa edeceğiz.”

“Önceliğimiz bölgeye üniversite”

“Bölgede esnaf kalkınamıyor, önceliğimiz bölgeye üniversite yapmaktır. Bu sayede hem geçim sıkıntısı azalacak hem de esnafın yüzünün güleceği gül gibi ortada. İskeleyi orta halli bir köy olmaktan kurtaracağız. Tüm belediye çalışanları ile kucaklaşıp, kimseye ayrımcılık yapmayacağım...”

 

 

Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur