1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Esin atınca Kaymaklı kazanıyor
Esin atınca Kaymaklı kazanıyor

Esin atınca Kaymaklı kazanıyor

Geçtiğimiz sezonun Gol Kralı olan Esin Sonay, K-Pet Süper Lig’in geride kalan 16 haftasının sadece 5 karşılaşmasında gol atamadı.

A+A-

Küçük Kaymaklı’nın golcü futbolcusu Esin Sonay 17 golle Gol Krallığı yarışının lideri, ancak takımı Küçük Kaymaklı ligde lider konumda değil.
Geçtiğimiz sezonun Gol Kralı olan Esin Sonay, K-Pet Süper Lig’in geride kalan 16 haftasının sadece 5 karşılaşmasında gol atamadı. Takımı Küçük Kaymaklı da bu 5 karşılaşmada galip gelemedi.
Esin Sonay 3, 9, 13, 15 ve 16’ncı haftalarda, topu rakip kale ağlarına gönderemedi. Bu 5 karşılaşmada takım arkadaşları rakip kale ağlarına tam 5 gol gönderdi, ancak takımı bu 5 karşılaşmanı hiç birinde puan hanesine üç puan yazdıramadı.
3’üncü haftada Küçük Kaymaklı rakibi Lefke’ye 1-0 mağlup oldu. 9’uncu haftada Yeşil siyahlı ekip bu kez Hamitköy ile 1-1 berabere kaldı. 13’üncü haftada lider Yenicami’ye 1-0 mağlup olundu.

İkinci devre gelenek bozulmadı
İkinci devrede gelenek yine bozulmadı. Küçük Kaymaklı, Esin Sonay’ın gol atamadığı 15’inci haftada bu kez Doğan Türk Birliği’ne 2-1 mağlup oldu. Son olarak ise 16’ıncı haftada takım arkadaşları 3 gol birden atmalarına rağmen kendisi gol atamadı ve takımı Lefke karşısında aldığı 3-3 beraberlikle haftayı bir puanla kapatmak durumunda kaldı.
Küçük Kaymaklı 3 mağlubiyet ve iki beraberlikle lider Yenicami’nin 5 puan gerisinde, ancak en yakın takipçisi durumunda.
17 gole sahip Esin Sonay’ı ise Gol Krallığı Yarışı’nda 15 golle Tansel Ekingen (Yenicami), 13’er golle Kasım Tağman (Lefke) ve Kpah Sherman (Lefke) takip ediyorlar.

Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur
Etiketler :